kino-flo-s

Seminar: Kino Flo Lighting Systems


Wanneer: dinsdag 12 september 2017
Waar: Abberdaan 194 -  196 - 1046 AB Amsterdam
Hoe laat: 13:00 uur - 17:00 uur - aansluitend is er gelegenheid om na te praten
Toegang: gratis

 

 

Mr. Frieder Hochheim nodigt u uit om samen met hem naar de toekomst te kijken van de nieuwe generatie LED verlichting, wat moet of kan er anders, wat zijn de problemen waar u als professional mee te maken krijgt op de set en hoe deze opgelost kunnen worden en wat fabrikanten daar aan bij kunnen dragen.

Tijdens dit seminar zal Mr. Frieder Hochheim (directeur en oprichter Kino Flo) ingaan op de filosofie van Kino Flo over het creëren van verlichtingsarmaturen voor Film, Fotografie en Video en welke uitdagingen dat heden ten dage met zich meebrengt. Met de introductie van LED verlangde de vraag vanuit de markt grote aanpassingen van alle verlichting fabrikanten.

Ooit begonnen met Fluorescentie licht, waar Awards mee gewonnen zijn, is Kino Flo LED armaturen gaan ontwikkelen. Dit bracht een ontwikkeling periode van 5 jaar met zich mee voordat Kino Flo naar buiten kwam met de huidige Celeb 800 serie, Select en FreeStyle LED armaturen. Dat het zo lang geduurd heeft is omdat Kino Flo deze LED lijn niet eerder wilde introduceren op de markt voordat ze zeker wisten dat deze perfect zouden zijn.

Kino Flo heeft bewust gekozen om alle modellen te voorzien van 2 White Chips (2700K en 6500K) om zo perfecte huid tinten te creëren. Daarnaast zijn alle armaturen uit deze LED lijn voorzien van de door de markt gevraagde RGB, gel presets, tint en saturatie mogelijkheden. Verder hebben ze bewust vast gehouden aan het voor Kino Flo kenmerkende uiterlijk van de armaturen zoals bijv. de 4 ft 4 bank, omdat deze handzaam zijn en daardoor uitermate geschikt zijn voor productie werkzaamheden.

Doelgroep: DoP's, Filmmakers, Lighting Cameramen, Gaffers, Videomakers
Inschrijven: info@bbplight.nl of bellen met 020 – 690 98 98
Tijdens het seminar wordt voor een hapje en een drankje gezorgd.