Nila

Nila LED Light for High Speed Applications

BBP Light is the importer for Nila for The Netherlands, Belgium and Luxembourg.

Nila supplies energy efficient tungsten- and daylight LED fixtures.

Mentioned prices are ex works Amsterdam.
Price changes and errors are reserved.

Nila creates light fixtures that solve the problems faced by broadcasters, entertainment professionals, stadium & arena designers, and researchers in a world where a business' carbon footprint has become a very real measuring stick for success.

Nila High Speed Camera Light

De juiste verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met het High Speed Camera Light van Nila haalt u de perfecte lampen in huis die u het perfecte licht kunnen geven voor uw opnames. Nila verlichting behoort tot de beste verlichting die er voor High Speed Camera’s te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens bij ons aanbod aan lampen van deze fabrikant te kijken om te zien of hier een lamp tussen staat die geschikt is voor uw opnames. De Nila verlichting is Flicker Free, Duurzaam, heeft een hoge licht opbrengst. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires bij elkaar.

High Speed Camera Light kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de beste verlichting die er te krijgen is voor High Speed camera opnamen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke verlichting u het beste bij uw opname kunt gebruiken. De Nila verlichting behoort tot de beste producten in ons assortiment.

Light for High Speed Camera kopen

Wilt u Light for High Speed Camera Kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over deze lampen die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Nila kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.