dynacore-logos

Dynacore Batteries, Chargers and LED Light


Dynacore is a manufacturer of (Camera) Batteries, Chargers and LED lighting.
The Dynacore product line includes V-mount, Gold mount, DV (camera) Batteries, (camera)Chargers, Studio Lighting, Camera Accessories, and LED Lighting for Broadcast, Film, Photography, Studio and Video.

Dynacore supplies the following types of batteries:
• DM Mini Series with V-Mount or G-Mount in 95Wh, 130Wh or 155Wh.
• DS Series with built-in charger with V-Mount or G-Mount in 95Wh, 130Wh or 155Wh.
• DS Heavy Duty Series with V-Mount or G-Mount in 150Wh, 220Wh or 260Wh.
•  DS Broadcast camera Li-ion Battery with V-Mount or G-Mount in 95Wh, 130Wh, 160Wh or 190Wh.
• DS and DV camcorder batteries for Sony, Panasonic, Canon, JVC etc.
 All Dynacore products are CE, UN Test, and ROHS approved.

Dynacore V-Lock Accu kopen

Met de komst van LED verlichting is er ook op het gebied van accu’s veel veranderd. Met Dynacore V-Lock Accu’s is het mogelijk om een LED armatuur te gebruiken zonder AC Adapter, dat maakt de bewegingsruimte van elke Beeldmaker zoveel groter. Bij BBP Light weten wij alles over de geweldige accu’s van Dynacore en kunnen wij u alles vertellen over welke Dynacore Accu voor u het meest geschikt is. De prijs kwaliteit verhouding van de Dynacore Accu’s is enorm goed. Kom gerust langs in onze showroom met winkel in Amsterdam waar wij alle Dynacore producten van klein tot groot vermogen voor u opgesteld hebben.

V-Lock Accu’s en Laders Dynacore kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de V-Lock accu’s en laders met een lange levensduur dan kunnen wij u Dynacore van harte aanbevelen. Als beeldmaker heeft behoefte aan uitstekende kwaliteit V-Lock accu’s en laders die u op cruciale momenten niet in de steek laten. Dynacore is zo’n merk waar u op kunt vertrouwen en behoort tot de top merken in ons assortiment. Nieuw van zijn de Tiny V-mount accu’s. Klein van formaat, serieus vermogen en makkelijk voor gebruik op reis. De vurige wens van elke video en filmmaker, hoe compacter des te beter.

Dynacore Studio verlichting en V-Lock Accu’s kopen

Wilt u studioverlichting met accu’s van Dynacore kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom met winkel in Amsterdam waar we al onze Dynacore LED Armaturen en V-Lock Accu’s en laders voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de LED verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio.