Tesa 4651 Camera Tape

Tesa 4651 ook wel genoemd Camera Tape is een sterke topkwaliteit textieltape met een acrylcoating. Deze Tesa 4651 Camera Tape is gebaseerd op een rug van 148-maas geweven rayon en natuurrubberen kleefstof. Tesa 4651 is een zeer sterke textieltape geschikt voor vrijwel iedere toepassing.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

TESA-4651-BLACK

Tesa
GT-TESA-4651-BLACK
Bestel

TESA-4651-WHITE

Tesa
GT-TESA-4651-WHITE
Bestel

Tesa 4651 Camera Tape kopen?

Camera Tape 4651 van Tesa valt niet mer weg te denken uit elke uitrusting van een Cameraman, Geluidsman of Beeldmakers op de set. Tesa 4651 Camera Tape is heel makkelijk te gebruiken, heeft een goede kleefkracht en dat zelfs op ruwe oppervlakken, heeft een uitstekende rekkracht, rechte afscheurranden zowel in de lengte als dwars, is gemakkelijk beschrijfbaar en handelbaar. Kortom de ideale Camera Tape. BBP Light heeft een ruim assortiment Gaffer Tape en Camera Tape voor verschillende doeleinden altijd voor u op voorraad. Bent u op zoek naar Gaffer Tape of Camera Tape dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom met winkel in Amsterdam daar hebben wij alle merken Tapes voor u overzichtelijk bij elkaar staan.

Camera Tape 4651 van Tesa kopen bij BBP Light?

Bent u op zoek naar Camera Tape 4651, Gaffa Tape of Gaffer Tape van Tesa? Dan raden wij u aan om een kijkje te nemen in onze webshop of langs te komen in onze Showroom met winkel in Amsterdam. Bij BBP Light vindt u de beste kwaliteit Camera tape 4651, Gaffa Tape of Gaffer Tape van top merken zoals Tesa op dit gebied. Vrijwel elke kleur en breedte van Tape kunnen wij u uit voorraad leveren zoals Camera Tape 4651 van Tesa, Gaffer Tape, BlackLight Tape, Balletvloer Tape en meer.

Meer weten over Camera Tapa 4651 van Tesa  bij BBP Light?

Camera Tape 4651 van Tesa, Gaffa Tape en Gaffer Tape van Deltec behoren tot de beste producten die er op dit gebied verkrijgbaar zijn. Camera Tape 4651 van Tesa en Gaffa Tape of Gaffer Tape koopt u natuurlijk bij de experts van BBP Light die u hier alles over kunnen vertellen maar ook kunnen laten zien onze Showroom met winkel. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.