DoPchoice

DoPchoice SnapGrids, SnapBags en SnapBoxes

BBP Light is de importeur voor DoPchoice

DoPchoice Lightshaping Gear ontwikkeld door een DoP voor DoP’s, Gaffers, Videomakers en Fotografen.

DoPchoice heeft sinds de oprichting in 2008 door Stefan Karle voor een nieuwe kijk gezorgd op Lightshaping accessoires voor verlichtingsarmaturen. DoPchoice heeft Lightshaping tools ontworpen en gebouwd die compact, licht in gewicht, gemakkelijker te gebruiken zijn en daarnaast heel snel op te stellen zijn om zo te voldoen aan de behoeften van beeldmakers wereldwijd.

Meer informatie

Professionele verlichting en toebehoren voor film, fotografie, studio’s en video

Bent u op zoek naar professionele verlichting of toebehoren voor gebruik in een studio of op locatie? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Bij ons vindt u alle producten op dit gebied die u nodig kunt hebben om op professionele wijze de verlichting voor fotoshoots, film- en video-opnames of voor in de studio te regelen. Het is hierbij belangrijk dat niet alleen de lampen de perfecte verlichting regelen, maar dat u hier ook de juiste accessoires bij gebruikt. Met de juiste producten voor de sturing van het licht kunt u de inval van het licht namelijk helemaal perfect regelen. Met een Dopchoice Snapgrid Snapbag haalt u niet alleen maar een topproduct in huis, maar maakt u het uzelf ook nog eens heel makkelijk.

Een Dopchoice Snapgrid Snapbag kopen

Als u een Dopchoice Snapgrid aanschaft, dan koopt u een product dat zeer eenvoudig is in het gebruik. U hoeft dit grid namelijk alleen maar even uit de verpakking te halen en hij neemt vrijwel vanzelf de juiste vorm aan. Doe het grid voor de verlichting van uw keuze en u kunt aan de slag! Een Dopchoice Snapgrid Snapbag maakt het u nog eens makkelijker. Ook deze softbox is namelijk helemaal gericht op het ultieme gebruiksgemak. Zo heeft u met de Snapbag Snapgrid van Dopchoice een waardevolle toevoeging voor uw foto, film of video studio, of voor op locatie. Een Dopchoice Snapgrid Snapbag kopen doet u heel eenvoudig bij BBP Light.

Meer weten over een Snapbag Snapgrid van Dopchoice?

BBP Light is al sinds 1992 de belangrijkste importeur en totaal-leverancier van continulicht en alle toebehoren voor professioneel gebruik. We verkopen de beste producten op dit gebied, alsmede al het noodzakelijke toebehoren voor film, fotografie, musea, studio's, televisie, video en alle andere toepassingen die u maar kunt bedenken. Neem gewoon even een kijkje in onze webshop als u meer wilt weten over onze producten, of als u snel en eenvoudig een bestelling wilt doen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten, of langskomen in onze showroom in Amsterdam.