Nila

Nila High Speed LED Licht

Nila was een van de eerste fabrikanten van LED verlichtingsproducten die flikkervrije LED armaturen produceerde om Kunstlicht-, HMI- en Metaal Halide armaturen te vervangen door LED armaturen. Nila lichtsets worden gebruikt in broadcast door o.a. CNN, Fox News, CBS, ABC, NBC, ESPN, Al Jazeera, Univision en vele anderen. Nila LED armaturen worden ook veel gebruikt voor High Speed opnamen door o.a. Rolls Royce, het Amerikaanse leger, GE Aviation, Neaton Automotive, Schietbanen en nog veel meer. Nila armaturen zijn 100% recyclebaar.

Voor meer informatie over de Nila LED armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Nila High Speed Camera Light

De juiste verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met het High Speed Camera Light van Nila haalt u de perfecte lampen in huis die u het perfecte licht kunnen geven voor uw opnames. Nila verlichting behoort tot de beste verlichting die er voor High Speed Camera’s te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens bij ons aanbod aan lampen van deze fabrikant te kijken om te zien of hier een lamp tussen staat die geschikt is voor uw opnames. De Nila verlichting is Flicker Free, Duurzaam, heeft een hoge licht opbrengst. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires bij elkaar.

High Speed Camera Light kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de beste verlichting die er te krijgen is voor High Speed camera opnamen, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke verlichting u het beste bij uw opname kunt gebruiken. De Nila verlichting behoort tot de beste producten in ons assortiment.

Light for High Speed Camera kopen

Wilt u Light for High Speed Camera Kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over deze lampen die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Nila kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.