hl-logo-s

Hive Lighting LED & Plasma Licht

Hive Lighting is fabrikant van hoogwaardige, energiezuinige LED en Plasma lampen voor Film, Foto, Broadcast, Digitaal, Wetenschap en Sport. Begonnen met Plasma licht voor High Speed opnamen heeft Hive Lighting zich inmiddels ook toegelegd op de productie van LED armaturen die voorzien zijn van RGB, Hue, Saturation, SFX etc en zijn Manual en met Wired, Wireless DMX en via Smartphone control bedienbaar. De Hive Lighting LED armaturen zijn daarnaast ook compatible met de accessoires van o.a. Profoto, Elinchrom en Chimera Lighting.

BBP Light importeert en verkoopt Hive Lighting voor de Benelux.

Voor meer informatie over de Hive Lighting producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Hive Lighting RGB LED licht kopen?

Hive Lighting is ooit begonnen met het maken Plasma Licht wat gebruikt voor High-Speed opnamen. Inmiddels het heeft Hive Lighting haar productlijn uitgebreid RGB LED armaturen uitgerust met het Perfect S.H.O.T systeem wat deze LED armaturen multi inzetbaar maken. Een goed voorbeeld hiervan is de Bumble Bee 25-C, een mooi klein compact armatuurtje perfect geschikt voor Film, Foto en Video toepassingen. Met Hive lighting LED is het mogelijk om de mooiste soorten licht te genereren, die bij elke opname voor het beste resultaat zorgt. Hive Lighting behoort tot professioneel licht op het gebied van LED verlichting. De studioverlichting van Hive Lighting is uitermate geschikt om in een ruimte het licht te scheppen dat perfect aansluit op wat er gefotografeerd of gefilmd moet worden. U vindt een ruim assortiment Hive Lighting armaturen bij BBP Light.

LED studioverlichting van Hive Lighting kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar de beste LED verlichting die er te krijgen is, dan kunnen we u Hive Lighting LED armaturen van harte aanbevelen. De stappen vooruit die met deze technologie zijn genomen zijn indrukwekkend te noemen, vandaar ook dat wij u aanraden om zeker eens met LED licht aan de slag te gaan als u mooi en goed licht wilt creëren in uw studio. Hive Lighting LED of Plasma Licht is perfect geschikt om als continu verlichting te gebruiken als u met opnames bezig bent, of als u uw onderwerp zo mooi mogelijk wilt uitlichten. We vertellen u graag meer over deze professionele vorm van verlichting. Loop eens binnen in onze showroom met winkel in Amsterdam waar wij de Hive Lighting Hornet 200-C en andere modellen voor u opgesteld hebben staan.

Hive Lighting Hornet 575-C kopen bij BBP Light?

Bent u op zoek naar studio- of locatie verlichting? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. Een voorbeeld van een goed armatuur van het topmerk Hive Lighting is de Hornet 575-C. Dit Hornet 575-C is o.a. voorzien van RGB, SFX, Color Gels en nog veel meer en kunt u vergelijken met een 575 HMI armatuur. Kijkt u even op uw gemak inons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom met winkel in Amsterdam waar we al onze producten voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de studio- of locatie verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken voor uw werkzaamheden.