Rotolight Logo

Rotolight LED Licht voor Broadcast, Film, Fotografie en Video

BBP Light is de importeur voor Nederland, België en Luxemburg van Rotolight.

Rotolight Bi-Color LED verlichting voor Film, Fotografie, Video en Studio’s

Rotolight is een Award winnende fabrikant van LED-verlichtingsproducten voor beeldmakers die op zoek zijn naar LED verlichtingsproducten die goed van kleur en lichtopbrengst zijn. Rotolight heeft als eerste fabrikant Special Effects en Flits Licht toegevoegd heeft aan haar LED lampen waardoor ze breed inzetbaar zijn.

Voor meer informatie over de Rotolight LED lampen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Rotolight led lights

De juiste verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met Rotolight LED lights haalt u prachtige lampen in huis die u het perfecte licht kunnen geven voor uw opnames. Rotolight LED verlichting behoort tot de beste verlichting die er te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens bij ons aanbod aan lampen van deze fabrikant te kijken om te zien of hier een lamp tussen staat die geschikt is voor uw opnames. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires bij elkaar.

De beste Rotolight LED verlichting bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de beste verlichting die er te krijgen is, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke verlichting u het beste bij uw opname kunt gebruiken. Rotolight LED verlichting behoort tot de beste producten in ons assortiment.

Rotolight LED verlichting kopen

Wilt u Rotolight LED verlichting kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de lampen die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Rotolight LED lights kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.