Cineo Lighting LED Licht

Cineo Lighting is fabrikant van LED en Remote Phosphor Continulicht voor de Film, Foto en Video Industrie. Cineo Lighting heeft de spectra van elk type LED armatuur op maat ontworpen voor zowel Remote Phosphor als de RGBWW LED Armaturen. De CineoColor LED's gebruiken dezelfde stabiele materialen als de fosforpanelen, wat resulteert in vrijwel identieke spectrale kenmerken en kleurstabiliteit. BBP Light importeert en verkoop Cineo Lighting voor de Benelux.

Voor meer informatie over Cineo Lighting of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Cineo Lighting 4 Blade Barndoor Set for Standard 410 White + Color Tunable Softlight - 410-0021

Cineo-Lighting
CI-410-0021
Bestel

Cineo Lighting Reflex r15 kopen?

Met de verlichting van Cineo Lighting haalt u professioneel continulicht dat uitermate geschikt is voor film, fotografie of video opnamen in huis. U vindt de Cineo Standard 410, Cineo LB800, Cineo Lightblade en de Cineo Reflex r15 in het assortiment van BBP Light. BBP Light importeert en verkoopt sinds 1992 professionele continu verlichting en alle bijkomende toebehoren voor de Broadcast, Film, Foto en Video industrie. We hebben dan ook veel ervaring met het gebruik van deze producten en vertellen u hier dan ook graag meer over. Cineo verlichting is bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Graag bekijken wij met u welke continu verlichting van dit merk het beste bij uw wensen past.

LB800 van Cineo kopen bij BBP Light?

Bent u op zoek naar de Reflex r15 van Cineo Lighting dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Met de Cineo Lighting Reflex r15 haalt u een ongekende krachtpatser in huis die voorzien is van de nieuwste technieken, deze lamp is bijvoorbeeld watergekoeld. BBP Light verkoopt professionele continulicht verlichting zodat u zeker weet dat deze het beste bij uw opnames past of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent. Het is belangrijk om voor elke verschillende manier van opnames maken altijd voor de juiste continulicht verlichting te kiezen. Vandaar ook dat wij u de producten van Cineo Lighting van harte aan kunnen bevelen. Wij helpen u graag met het maken van de goede keuze.

Studiolampen van Cineo kopen bij BBP Light?

Wilt u Cineo Lighting;studiolampen kopen? Dan bent u bij BBP Light aan juiste adres. We raden u dan ook aan om eens een kijkje in ons assortiment te komen nemen als u meer wilt weten over de Cineo Lighting producten. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen, of beter nog, loop eens binnen in onze showroom met winkel in Amsterdam! Hier hebben wij al onze producten voor u bij elkaar staan. Zo kunt u met eigen ogen de Cineo Lighting continulicht verlichting zien die wij verkopen en welke hoge kwaliteit u hiermee wel in huis haalt.