cineo-logo-s

Cineo Lighting LED Licht voor Broadcast, Film, Fotografie en Video

BBP Light is de importeur van Cineo Lighting voor Nederland, België en Luxemburg.

Cineo Lighting levert energiezuinige kunst- en daglicht LED armaturen.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Cineo Lighting

Met de verlichting van Cineo haalt u professioneel continulicht dat uitermate geschikt is voor film, fotografie of video opnamen in huis. U vindt deze lampen in het assortiment van BBP Light. Wij hebben al sinds 1992 ervaring met het importeren en leveren van continu verlichting en alle producten die hierbij horen. We hebben veel ervaring met het gebruik van deze producten en vertellen u hier dan ook graag meer over. Cineo verlichting is bij ons verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Laat ons samen met u bekijken welke verlichting van dit merk het beste bij uw wensen past.

Cineo verlichting kopen

Bent u op zoek naar Cineo verlichting die er voor professionals te krijgen is? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Wij verkopen de verlichting die het beste bij uw opnames te gebruiken is, of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent. Het is belangrijk om voor elke verschillende manier van opnames maken de juiste verlichting te kiezen. Vandaar ook dat we u de producten van dit merk van harte aan kunnen bevelen. Wij helpen u graag met het maken van de goede keuze.

De beste Cineo verlichting bij BBP Light

Wilt u Cineo verlichting kopen? Dan bent u bij ons aan juiste adres. We raden u dan ook aan om eens een kijkje in ons assortiment te komen nemen als u meer wilt weten over deze producten. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen, of, beter nog, loop eens binnen in onze showroom in Amsterdam! Hier hebben wij al onze producten voor u bij elkaar staan. Zo kunt u met eigen ogen de Cineo verlichting zien die wij verkopen, alsmede welke hoge kwaliteit u hiermee wel in huis haalt.