bb-logos

Bestboy

Bestboy maakt Tassen en Accessoires voor gebruik in de Film, Foto en Video industrie.

De Bestboy Lichting Tassen, Productie Tassen, Belt Bags & Belts, Flag &  Scrim Tassen en Accessoires worden gemaakt van Cotextil.  Cotextil is een van de ontwikkelingen van het laatste decennium. Het is een High-Tech materiaal  dat is ontworpen om buitengewone robuustheid en inzetbaarheid voor meerdere doeleinden te creëren en daarnaast ook om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Speciale profiel en vezelconstructies zijn het geheim achter deze extreme stevigheid, het lage gewicht en de stabiele kleurechtheid. Door te kiezen voor een van de Bestboy producten kiest u voor kwaliteit!

BBP Light importeert en verkoopt Bestboy Tassen en Accessoires.

Voor meer informatie over de Bestboy producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Bestboy standby bag

Met de tassen van Bestboy haalt u prachtige tassen in huis die perfect geschikt zijn voor fotografen, filmers en videomakers. BBP Light is de importeur van Bestboy bags, wij kunnen dan ook elke tas van dit merk leveren die u maar wilt hebben. Als u meer wilt weten over deze tassen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt voor zo'n mooie, praktische Bestboy standy bag natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in ons assortiment. Of loop binnen in onze showroom in Amsterdam, waar we onze Bestboy producten voor u klaar hebben staan.

De standby bag van Bestboy kopen

Wilt u een standy bag van Bestboy kopen bij een winkel waar u een ruim assortiment heeft om uit te kiezen? Bij BBP Light vindt u dan de beste tassen die u zich maar kunt wensen. De tassen van Bestboy zijn helemaal op maat gemaakt voor uw apparatuur en zodoende ook verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten en soorten. Of u nu een Bestboy standby bag zoekt, of een tas voor kabels of andere accessoires, bij ons gaat u deze zeker vinden. De standby bag van Bestboy is bij ons in een groot aantal verschillende uitvoeringen te krijgen.

Meer weten over die mooie standy bags van Bestboy?

Als u interesse heeft in zo'n mooie standy bag van Bestboy, of een van de vele andere tassen van dit populaire kwaliteitsmerk, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje nemen in ons assortiment. Wist u dat wij een uitgebreide showroom hebben in Amsterdam? Hier hebben wij al onze producten voor u klaar staan, ook de Bestboy bags. Als importeur en leverancier van deze tassen weten we als geen ander met wat voor exceptionele kwaliteit deze tassen gemaakt worden. U kunt hier ook terecht voor al onze andere producten op het gebied van continu licht en accessoires.