Lowel-Light

Lowel-Light

Lowel-Light bestaat al sinds 1959 en is ooit opgericht door Ross Lowell, Schrijver van het boek Matters of Light & Depth. Inmiddels is Lowel-Light eigendom van Tiffen en legt zich nog steeds toe op de ontwikkeling van continulicht voor de Film, Fotografie en Video Industrie. Waar voorheen alleen halogeen en fluorescentie licht ontwikkeld werd is daar in de loop der tijd uiteraard ook LED bijgekomen.

Voor meer informatie over de Lowel-Light armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Lowel-Light Tota LED light kopen?

Bij BBP Light vindt u een ruim assortiment continu verlichting en bijbehorende toebehoren. Wij verkopen de producten van een groot aantal bekende topmerken die elke fotograaf, filmer, videomaker en Museum bekend voor zal komen. Neem bijvoorbeeld Lowel-Light. Lowel-Light is een fabrikant met een zeer goede reputatie op het gebied van LED armaturen voor gebruik op de set of op locatie. Bent u op zoek naar LED licht dat van elke opname iets bijzonders kan maken? Lowel-Light heeft het dan wel in huis. Wij verkopen een bijzonder breed scala aan Lowel-Light producten van dit bekende topmerk. We raden u daarbij aan om gewoon eens rustig in ons assortiment te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan.

Lowel-light Go Lite LED kopen bij BBP Light?

Wilt u Lowel-Light LED licht kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even in ons assortiment te komen kijken. Bij BBP Light vindt u de beste verlichting van dit top merk. Het is belangrijk om voor elke shoot of opname de perfecte verlichting te gebruiken. Wilt u professioneel continulicht gaan gebruiken? Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van continu verlichting en alle bijkomende toebehoren. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de LED armaturen van Lowel-Light kunt verwachten. Enkele bekende voorbeelden van Lowel-Light armaturen zijn de GL-1 GunLight, Lowel-Light Go Lite, Lowel-Light Pro-LED, Lowel-Light Prime LED, Lowel-Light LEDEGO en de Lowel-Light Tota LED. Allemaal Lowel-light armaturen die niet verlopen in kleur en lichtopbrengst.

Lowel-Light LED continulicht kopen bij BBP Light?

De Lowel-Light continulicht LED armaturen behoren tot de allerbeste producten die er op dit moment op dit gebied te krijgen zijn. Lowel-Light LED Licht kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welke Lowel-Light LED armaturen er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel in Amsterdam. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.