Rosco Butterfly Doeken & Toebehoren

Rosco maak sinds 1910 Kleur- en correctiefilters, verlichting armaturen, gobo's, schermen, dansvloeren, mistvloeistoffen en machines, schilderachtige verf en coatings, platforms, achtergronden en professionele make-up. Naast de Rosco Butterfly Doeken zijn bekende Rosco producten: Rosco Chromp Tape, Rosco Cinefoil (Black Wrap), Rosco Polorizing Filter, Rosco Gobo's en Rosco Lens Cleaner.BBP Light importeert en verkoopt Rosco Butterfly Doeken en Toebehoren.

Voor meer informatie over de Rosco producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar 
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.
Meer informatie

Grid Cloth Butterfly kopen?

Bent u een professioneel fotograaf, filmer of videomaker? Dan kent u het belang van de juiste accessoires. Als u op zoek bent naar een Grid Cloth Butterfly voor in uw studio of voor gebruik op locatie, dan raden wij u de Grid Cloth Butterfly doeken van Rosco van harte aan. Naast de Grid Cloth Butterfly Doeken levert Rosco ook Cinebounce Butterflies, Cine Diffuser Butterflies, Cine Griffylon Butterflies, Molton Butterflies, Commando Butterflies, Muslin Butterflies, Windbag Butterflies, Gobelin Scrim Butterflies, Soft Frost Butterflies, Chromakey Butterlies en Silk Butterflies. Rosco Tex is een topmerk waar altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Alle Butterfly Doeken van Rosco worden met de hand gemaakt. Met de Grid Cloth Butterfly van Rosco je studio inrichten of op locatie werken is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt.

Rosco Silent Grid Cloth kopen bij BBP Light?

Het is bij het maken van opnames in een studio of op locatie belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Dan wilt u er ook voor zorgen dat u de beste producten in huis hebt om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met de Rosco Silent Grid Cloth of met een van de andere Rosco Grid Cloth Butterflies te werken. U haalt met Rosco Butterfly doeken producten in huis waar u op kunt rekenen, bij BBP Light leveren wij er elastieken bij voor optimaal spannen in Butterfly Frames. Elastieken werkt ook nog eens sneller dan strikken en u verlengt ook nog eens de levensduur van het butterfly doek! BBP Light levert sinds 1992 al alles op het gebied van wat met continulicht te maken heeft. We hebben het dan zowel over de continu verlichting zelf, als over alle bijkomende accessoires die er op dit gebied te krijgen zijn. Rosco is een van de topmerken die wij verkopen. Rosco Butterfly Doeken zijn bij BBP Light uit voorraad leverbaar.

Cinefoil Black Wrap van Rosco kopen bij BBP Light?

Cinefoil Black Wrap van Rosco maskeert lek licht maak kan ook reflecties weg te nemen en is super eenvoudig in gebruik. In onze uitgebreide showroom in Amsterdam hebben wij de producten van Rosco zoals de Rosco Black Wrap, Rosco Butterfly doeken, Rosco Lensreiniger, Rosco Chroma tape en de Rosco Gobo’s te bekijken, maar ook de andere producten voor u klaar hebben staan. U zult dan zien dat u met Rosco een goede aankoop doet. We vertellen u in onze showroom graag alles over de producten van Rosco, maar u kunt hier natuurlijk ook over bellen of mailen.