Studio Inrichting

BBP Light heeft sinds 1992 ervaring in het ontwerpen en installeren van studio verlichting en kan daarnaast op verzoek training van de betrokken medewerkers op locatie realiseren. Wij creëren en leveren maatwerk oplossingen voor elke studio. Of het nu gaat om Nieuws, Commerciële of Drama studio's waar allemaal verschillende eisen aan worden gesteld.


Wij werken met de nieuwste technologieën en werken hierin nauw samen met een aantal van de meest toonaangevende fabrikanten in de film, televisie en fotografische industrie.
Ongeacht de omvang van het project of de kwaliteit van het camera pakket, goede verlichting is een onmisbaar onderdeel om te komen tot een professioneel en goed eindresultaat.
Binnen het budget is het mogelijk om voor iedere studio een goed lichtontwerp met het juiste verlichtingspakket te realiseren.

Ons primaire doel is om er voor te zorgen dat door middel van het juiste verlichtingspakket er hoogwaardige beelden geproduceerd kunnen worden die voldoen aan de heden ten dagen gevraagde professionele eisen en wat jarenlang probleemloos meegaat.

Onze meer dan 25 jaar ervaring in zowel de film, televisie en fotografische industrie plaatst ons in de positie om u te voorzien van een goed advies en de voor uw situatie juiste apparatuur ongeacht de grote of omvang van de studio.

Onafhankelijk van de grote van het project is het een goed idee om vooraf een idee van de wensen waaronder u wilt draaien/schieten op papier te zetten. Het werkt het snelst en het beste als in een vroeg stadium onze lichtontwerpers inzicht krijgen in behoeftes die er spelen. Welke afmetingen?  Plafond hoogte? Is er een plattegrond van de locatie? Aantal en type camera’s? Welke doeleinden? Dit zijn voor nu zo maar een paar vragen van onze kant om u te helpen adviseren over de beste combinatie van apparatuur om een goed en probleemloos beeld te realiseren. Tevens zal dit ervoor zorgen dat de begroting efficiënt wordt besteed en zal onnodige verspilling vermijden. Het zal uiteindelijk ook leiden tot de meest geschikte apparatuur voor uw situatie.

Voor meer informatie zien wij u graag in onze showroom of belt u voor een afspraak met 020 - 690 9898.