quasar-logos

Quasar Science LED Buizen

Quasar Science maakt LED buizen van hoge kwaliteit die gebruikt worden in de Film, Foto en Video Industrie waar extreem hoge kleureisen aan worden gesteld door de gebruikers. Quasar Science maakt Bi-Color & RGBWW LED Buizen die apart gebruikt kunnen worden maar ook met meerdere stuks tegelijk in een frame gebruikt kunnen worden om zo LED-panelen van enorme omvang te creëren. Ongeachte de taak, Quasar Science LED buizen zijn opgewassen tegen elke uitdaging!

Voor meer informatie over de Quasar Science producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Quasar Science RGBWW LED kopen?

De juiste verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met de LED verlichting van Quasar Science haalt u prachtige LED RGBWW buizen in huis die u het perfecte licht kunnen geven voor uw opnames. De Quasar Science LED RGBWW LED buizen behoren tot de beste LED RGB verlichting die er te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens bij ons aanbod aan LED buizen van deze fabrikant te kijken om te zien of hier een lamp tussen staat die geschikt is voor uw opnames. Zoals bijvoorbeeld de Quasar Science Rainbow, Rainbow 2, Q-Lion, Crossfade of de T8 LED buizen. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires van Quasar Science bij elkaar.

Quasar Science Rainbow RR50 en Rainbow RR100 LED Buizen kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar de beste verlichting die er te krijgen is, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment professionele continulicht armaturen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en toebehoren sinds 1992 voor de Broadcast, Film, Fotografie en Video Industrie en weten dan ook als geen ander welke verlichting u het beste bij uw opnamen kunt gebruiken. Quasar Science RR50 RGB en Quasar Science RR100 RGB LED buizen behoren tot de beste producten in ons assortiment.

Quasar Science LED Tubes kopen bij BBP Light?

Wilt u Quasar Science LED Tubes kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de Quasar Science lampen die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom met winkel, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Quasar Science LED Tubes kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken. Of het nu gaat om de Quasar Science Rainbow, Crossfade of Q-Lion of de T8 LED buizen wij vertellen u graag alles over dit topmerk in ons assortiment.