Mole Richardson LED Licht

Mole Richardson, ook wel bekend als Mole, werd in 1927 opgericht en is een Stage en Motion Picture Lighting bedrijf. Mole-Richardson bedacht in 1935 de Fresnel Solar Spot unit. Mole Richardson maakt Halogeen, HMI en LED armaturen en heeft verscheidende Awards gewonnen voor hun producten. Wie op zoek is naar professionele continulicht armaturen met een hoge lichtopbrengst komt al snel bij Mole Richardson uit.

BBP Light importeert en verkoopt Mole Richardson voor de Benelux.

Voor meer informatie over de Mole Richardson armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Mole-Richardson 6 Inch Vari-Baby LED Fresnel - 140W - 9501

Mole-Richardson
MR-9501
Bestel

Mole-Richardson 8 Inch Vari-Junior LED Variable Color LED Fresnel - 180W - 9511

Mole-Richardson
MR-9511
Bestel

Mole-Richardson 10 Inch Vari-Studio Jr Variable Color LED Fresnel - 250W - 9521

Mole-Richardson
MR-9521
Bestel

Mole-Richardson 10 Inch Vari-Senior Variable Color LED Fresnel - 800W - 9531

Mole-Richardson
MR-9531
Bestel

Mole-Richardson 14 Inch Vari-Tener Variable Color LED Fresnel - 1600W - 9541

Mole-Richardson
MR-9541
Bestel

Mole-Richardson LED kopen?

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting om in uw studio of op locatie te gebruiken, dan raden we armaturen van het topmerk Mole-Richardson van harte aan. BBP Light is al sinds 1992 de expert op het gebied van continue verlichting en alle toebehoren die u daarbij maar nodig kunt hebben. We verkopen louter topmerken, waar ook het merk Mole-Richardson toe behoort. Of u nu een professional bent op het gebied van broadcast, film, fotografie of video, de Mole-Richardson Vari-Tener LED is een armatuur dat in elke situatie op zijn plaats is.

Vari-Senior Bi-Color LED van Mole-Richardson kopen bij BBP Light?

Mole-Richardson LED zijn armaturen waarbij u kunt rekenen op licht van de mooiste kwaliteit. Een perfecte lichtkleur, een mooie intensiteit… Deze armaturen zijn op alle verschillende manieren helemaal perfect te noemen. We zijn er dan ook trots op om de producten van Mole-Richardson in ons assortiment te mogen voeren. Mole-Richardson LED armaturen kopen is heel eenvoudig in onze webshop. U kiest gewoon de verlichting die het beste op uw wensen aansluit. Wij zorgen er dan voor dat deze verlichting naar u toe wordt gestuurd. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom met winkel als u een vraag heeft over een bepaald product of dit graag van dichtbij zou willen bekijken.

Mole-Richardson Vari-Studio Bi-Color LED bij BBP Light kopen?

Het is belangrijk dat u precies dat product koopt dat helemaal op uw wensen aansluit. We raden u dan ook aan om eens bij BBP Light te komen kijken als u op zoek bent naar Studio continulicht armaturen of een van de hierbij behorende producten. De Mole-Richardson LED armaturen kunt u bij ons ook altijd even in het echt komen bekijken. We hebben namelijk een showroom met winkel in Amsterdam, waar uw ook al onze andere producten kunt komen bekijken. Als u over een bepaald product meer wil weten, dan kunt u hier altijd al uw vragen over aan ons stellen.