FG-Elektronik

FG-Elektronik Dimmers

Speciaal voor de eisen van de professionele verlichtings- en evenemententechniek heeft FG-Elektronik een serie uiterst duurzame dimmers in de vermogensklassen tot 3.000, 5.000 en 15.000 watt ontwikkeld. Met praktische functies, waaronder DMX-besturing, stof- en spatwaterbescherming volgens IP 54, CEE-connectoren of powerCON-aansluitingen.

Voor meer informatie over de FG-Elektronik producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.


Bestel
Bestel

FG-Elektronik Phase-control 230VAC Dimmer for Resistive Loads (Heaters, Lights, etc.) up to 5000W - ACC-PC5000

FG-Elektronik
FE-ACC-PC5000
Bestel

FG Elektronik dimmer kopen?

Speciaal voor de eisen van de professionele verlichtings- en evenemententechniek maakt FG Elektronik een serie uiterst duurzame dimmers in de vermogensklassen tot 3.000, 5.000 en 15.000 watt. De FG Elektronik dimmers hebben praktische functies waaronder DMX-besturing, zijn stof- en spatwaterbescherming volgens IP 54 en hebben CEE-connectoren of powerCON-aansluitingen. U vindt een ruim assortiment FG Elektronik dimmers bij BBP Light. Kom gerust langs in onze showroom met winkel in Amsterdam waar wij u alles kunnen vertellen over dit topmerk uit ons assortiment.

ACC-PC3000 powerCON dimmer van FG Elektronik kopen bij BBP Light?

FG Elektronik ACC-PC3000 powerCON dimmer kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even in ons assortiment te komen kijken. Bij BBP Light vindt u de beste dimmers van de echte topmerken op dit gebied. Het is belangrijk om voor uw werkzaamheden de juiste dimmer te gebruiken. Bij BBP Light weten we precies welke dimmers er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de dimmers van FG Elektronik kunt verwachten.

Meer weten over de FG Elektronik dimmers?

De dimmers van FG Elektronik behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. FG Elektronik dimmers kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. Populaire dimmers van FG Elektronik zijn de ACC-PC2000, ACC-PC3000 powerCON, AVV-PC 3000 DMX, ACC-PC3000 DMX powerCON, ACC-PC 5000 en de ACC-PC15000. We weten precies welke dimmer er het beste in welke situatie gebruikt moet worden en kunnen u daar alles over vertellen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.