Rotolight Titan X2

Rotolight Titan X2 Bi-Color LED verlichting voor Film, Fotografie, Video en Studio’s

Rotolight is een Award winnende fabrikant van LED-verlichtingsproducten voor beeldmakers die op zoek zijn naar LED armaturen die goed van kleur en lichtopbrengst zijn en dit ook blijven. De Titan X2 is voorzien van RGBWW, Gels, Hue, Saturation, Electronic Diffusion, SFX, Lumenradio etc. de mogelijkheden zijn vrijwel ongekend.

Voor meer informatie over de Rotolight Titan X2 LED of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 0,5m DC Cable - RL-TITAN-X2-DC-05M

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-DC-05M
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 Padded Soft Case - RL-TITAN-X2-SOFT

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-SOFT
EAN: 5060222852318
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight 10 Inch Articulated Arm Kit with Ballhead and Shoe Adapter and RL-SUPERCLAMP - RL-ARM-10-KIT

Rotolight
RL-RL-ARM-10-KIT
EAN: 5060222850567
Bestel

Rotolight Titan X1 kopen?

De juiste continulicht verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met de Rotolight Titan X1 of de Rotolight Titan X2 LED haalt u professioneel continulicht in huis die u het perfecte licht geven voor al uw opnames. De Rotolight Titan X1 en de Rotolight  Titan X2 LED behoren tot de allerbeste continulicht verlichting die er op professioneel gebied te vinden is. We raden u dan ook aan om eens bij ons ons lang te komen om deze lamp te bekijken of te testen. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires bij elkaar.

Rotolight Titan X2 kopen bij BBP Light?

Bij BBP Light zijn wij als sinds 1992 actief op het gebiedt van professioneel continulicht en daar horen de armaturen van het merk Rotolight ook bij. De Rotolight Neo II, Rotolight AEOS, Rotolight Anova, Rotolight Titan X1 en de Rotolight Titan X2 zijn inmiddels niet meer weg te denken op de set. Meer weten of de Rotolight LED lampen of ze testen kan in onze Showroom in Amsterdam waar wij dit merk voor u klaar hebben staan. Kom gerust langs, onze medewerkers laten u graag zien wat de voordelen van merk zijn.

Rotolight Titan X2 LED kopen?

Wilt u Rotolight Titan X1 of de Rotolight Titan X2 LED verlichting kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over deze continulicht lamp die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Rotolight Titan X1 en Rotolight X2 armaturen kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.