Rotolight Titan X2

Rotolight Titan X2 Bi-Color LED verlichting voor Film, Fotografie, Video en Studio’s

Rotolight is een Award winnende fabrikant van LED-verlichtingsproducten voor beeldmakers die op zoek zijn naar LED verlichtingsproducten die goed van kleur en lichtopbrengst zijn en dit ook blijven. De Titan X2 is voorzien van RGBWW, Gels, Hue, Saturation, Electronic Diffusion, SFX, Lumenradio etc. de mogelijkheden zijn vrijwel ongekend.

Voor meer informatie over de Rotolight Titan X2 LED of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 LED with Swan Neck Mount - RL-TITAN-X2-S

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-S
EAN: 5060222852134
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 LED with Standard Yoke - RL-TITAN-X2-Y

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-Y
EAN: 5060222852141
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan Barndoor Set - RL-TITAN-X2-BD

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-BD
EAN: 5060222852165
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 0,5m DC Cable - RL-TITAN-X2-DC-05M

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-DC-05M
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight Titan X2 Padded Soft Case - RL-TITAN-X2-SOFT

Rotolight
RL-RL-TITAN-X2-SOFT
EAN: 5060222852318
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight 6 Inch Articulated Arm Kit with Ballhead and Shoe Adapter and RL-SUPERCLAMP - RL-ARM-6-KIT

Rotolight
RL-RL-ARM-6-KIT
EAN: 5060222850543
Bestel
Zolang de voorraad strekt

Rotolight 10 Inch Articulated Arm Kit with Ballhead and Shoe Adapter and RL-SUPERCLAMP - RL-ARM-10-KIT

Rotolight
RL-RL-ARM-10-KIT
EAN: 5060222850567
Bestel

Rotolight Titan X1 kopen?

De juiste continulicht verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met de Rotolight Titan X2 LED haalt u professioneel continulicht in huis die u het perfecte licht geven voor al uw opnames. De Rotolight Titan X2 LED behoort tot de allerbeste continulicht verlichting die er op professioneel gebied te vinden is. We raden u dan ook aan om eens bij ons ons lang te komen om deze lamp te bekijken of te testen. Bij BBP Light vindt u de beste lampen en accessoires bij elkaar.

De beste Rotolight Titan X2 LED verlichting bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de allerbeste continulicht verlichting die er te krijgen is, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren professioneel continulicht en toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke continulicht verlichting u het beste bij uw opname kunt gebruiken. De Rotolight Titan X2  LED verlichting behoort tot de beste producten in ons assortiment.

Rotolight Titan X2 LED verlichting kopen

Wilt u Rotolight Titan X2 LED verlichting kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over deze continulicht lamp die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Rotolight Titan X2 LED lampen kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.