Alan Gordon

Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glasses


Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass is an essential tool for professional set lighting and is a must have for Gaffers and DoPs worldwide.

It is designed to allow you to locate the center of your “key light” or “hot spot” to accurately determine where to place the lighting for optimal coverage. It allows you to look directly into a light without being blinded.
This is important when focusing a light.

BBP Light imports and sells Alan Gordon Gaffer Glasses.

For more information about the Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass or other products in our range, please call +31-20 - 690 98 98 or email info@bbplight.com.

Prices are ex warehouse Amsterdam.
Price changes and errors reserved.

Add to cart

Gaffer Glass kopen?

Een Gaffer Glass van Alan Gordon is een essentieel gereedschap voor professionele set verlichting en is een must have voor Gaffers en DoP's wereldwijd. Het is ontworpen om u in staat te stellen het centrum van uw "key light" of "hot spot" te lokaliseren om nauwkeurig te bepalen waar u de verlichting moet plaatsen voor een optimale dekking. Een Alan Gordon Gaffer Glass koopt u bij BBP Light, sinds 1992 de professional op het gebied van Continulicht en alle bijbehorende toebehoren voor op de set.

Alan Gordon Gaffer Glass kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar een Gaffer Glass dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Een Gaffer Glass stelt u in de gelegenheid om in een licht bron te kijken zonder dat u verblind wordt en dat is belangrijk voor het scherp stellen van de diverse armaturen die gebruikt worden op een set. Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van Continulicht en alle bijkomende toebehoren en kunnen u alles vertellen over de Gaffer Glasses van Alan Gordon.

Meer weten over Gaffer Glasses van Alan Gordon?

De Alan Gordon Gaffer Glasses behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Een Alan Gordon Gaffer Glass kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken. We kunnen u dan ook als geen ander alles vertellen wat u maar wilt weten over Gaffer Glasses van Alan Gordon.