Chimera

Chimera Lighting Softboxes, Speedrings, Lanterns and Eggcrates

Chimera Lighting has been manufacturing Softboxes, Lanterns, Egg Crates and other Light Shaping products for Broadcast, Film, Photography, Studio's and Video applications since 1980. All Chimera Lighting products are handmade. Choosing one of the Chimera Lighting products equals opting for quality. Visit our showroom and convince yourself!

BBP Light imports and sells Chimera Lighting for the Netherlands.

For more information about the Chimera Lighting products or other products from our assortment, please call +31 (0) 20 - 690 98 98 or email info@bbplight.com.

Mentioned prices are ex warehouse Amsterdam.
Price changes and errors reserved

More information

Chimera Lighting Softbox kopen

Het merk Chimera Lighting is een begrip op het gebied van softboxen voor gebruik in studio's waar foto's, video's en films geschoten worden. Chimera Lighting maakt Softboxen, Speedringen, Lanterns en Eggcrates en behoren tot de beste producten die er op dit gebied te krijgen zijn. Vandaar dat BBP Light de Chimera Lighting producten van harte aan kan bevelen. Met de Light Shaping producten van Chimera Lighting je studio inrichten is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt.

Chimera Lighting Lantern kopen bij BBP Light

Het is bij het maken van opnames in een studio belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Per slot van rekening heeft u in een studio de totale controle over de omstandigheden, dan moet u ook zorgen dat u gebruikt maakt van de allerbeste producten om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met Chimera Lighting Lanterns, Softboxen, Speedringen of andere Lightshapers van Chimera Lighting in uw studio te werken. Met Chimera Lighting haalt u Lanterns, Softboxen en Overhead Light Banken in huis waar u op kunt rekenen. BBP Light levert sinds 1992 actief alles op het gebied van continulicht en alle bijbehorende accessoires. Chimera Lighting is een van de topmerken die wij importeren en verkopen voor Nederland.

Chimera Lighting Speedring kopen bij BBP Light

Er zijn heel wat verschillende Light Shaping merken om uw studio mee in te richten verkrijgbaar. Met Chimera Lighting haalt u het spreekwoordelijke neusje van de zalm in huis. Kom een keer langs in onze uitgebreide showroom met winkel in Amsterdam om hier de producten van Chimera Lighting te bekijken, maar ook de andere producten die wij van dit merk voor u klaar hebben staan. U zult dan zien dat u met Chimera Lighting een goede aankoop doet. We vertellen u in onze showroom graag alles over de producten van Chimera Lighting, maar u kunt hier natuurlijk ook over bellen of mailen.