Light Stands

Light Stands & Grip are inseparable to the work of any Image Maker and come in many shapes and sizes such as the well-known C-Stand with accessories, Baby Stand, Combo Stand, Roller Stand, Lighting Booms & Boom Stands, Wind Up Stands, Slider Stands and Overhead Stands. On this page you will find an overview of all Stands and Grip solutions we have in our assortment. Is the product you are looking for not listed? Let us know and we will look for a suitable solution.

For more information about Light Stands & Grip or other products from our assortment, please call +31 (0) 20 - 690 98 98 or email info@bbplight.com.

Mentioned prices are ex warehouse Amsterdam.
Price changes and errors reserved.

Licht Statief Kopen?

Als u actief bent als professioneel fotograaf, filmer, videomaker of in de studio werkt dan snapt u het belang van het gebruik van de beste materialen. Er hoeft maar een klein detail niet te kloppen aan uw opstelling en u merkt het verschil in kwaliteit direct. Dit kan te maken hebben met uw foto-, video- of filmapparatuur, maar het kan ook aan een andere factor liggen. Zo is de belichting in een studio heel belangrijk. Het juiste licht kan van een mooie foto een prachtige foto maken, en een filmopname net dat extra stukje sfeer geven. U moet dan niet alleen letten op de aanschaf van de juiste lampen, maar ook van bijvoorbeeld een perfect lamp statief. Hiermee zorgt u ervoor dat uw lampen altijd stevig en stabiel blijven staan.

Licht Statief kopen bij BBP Light?

Met een professioneel lampstatief zorgt u ervoor dat uw verlichting altijd in de juiste hoek en op de goede hoogte blijft staan. Dit is heel belangrijk als u bijvoorbeeld bezig bent met film, foto, video opname of in de studio werkt en niet wilt dat de verlichting halverwege de opname opeens anders wordt omdat de lamp is verschoven. Bij BBP Light verkopen we lampstatieven waar u op kunt vertrouwen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor het juiste lampstatief.

Een Licht Statief bestellen bij BBP Light?

Bij BBP Light hebben we al sinds 1992 ervaring als importeur en leverancier van professioneel continulicht en alle toebehoren. Voor uw lamp een statief kopen doet u dan ook het beste bij ons. Niet alleen vindt u bij ons voor elke lamp een statief dat hierbij past, maar ook het beste advies op het gebied van lampstatieven. We laten u graag weten welk lampstatief het beste aansluit op uw situatie. U kunt natuurlijk ook altijd een keer langskomen in onze showroom om onze statieven en vele andere producten eens in het echt te bekijken en uit te proberen.