Dedolight LED, HMI en Halogeen Licht

Dedo Weigert Film maakt onder de naam Dedolight LED, HMI en Halogeen licht voor Broadcast, Film, Fotografie, Architectuur en Musea al sinds de jaren zestig en ontwikkelde de asferische lens. Deze lens maakt het mogelijk dat de Dedolight armaturen een clean beam projecteren en dat is wat u van een professioneel continulicht armatuur ook verwacht. Dedolight armaturen zijn focusseerbaar en Dedolight levert een keur aan projectie voorzet stukken en lenzen die de mogelijkheden bijna oneindig maken. Dedolight armaturen zijn van hoogste kwaliteit en verlopen niet in kleur- of lichtopbrengst. Dedolight is dan ook de must have voor elke Beeldmaker.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Dedolight LED Licht kopen?

Bij BBP Light vindt u een ruim assortiment Dedolight continu verlichting en toebehoren. Dedolight is een fabrikant met een zeer goede reputatie op het gebied van LED verlichting voor gebruik op de set. Bent u op zoek naar LED licht dat van elke opname iets bijzonders kan maken? Dedolight heeft het dan wel in huis. Wij verkopen een bijzonder breed scala aan producten van dit bekende merk zoals de Dedolight Ledzilla, Dedolight DLED2 Dedolight DLED3, Dedolight DLED7, Dedolight DLED9, Dedolight DLED10, Dedolight DLED12, Dedolight DLED30. We raden u daarbij aan om gewoon eens rustig in ons Dedolight assortiment te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan.

LED verlichting van Dedolight kopen bij BBP Light?

Bij BBP Light vindt u de beste verlichting van het top merk Dedolight. Het is voor elke Filmaker, Fotograaf en Videomaker belangrijk om voor elke shoot of opname de perfecte verlichting te gebruiken. Wilt u professioneel continulicht van Dedolight gaan gebruiken? Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van continu verlichting en alle bijkomende toebehoren. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de professionele LED verlichting van Dedolight kunt verwachten. Kom gerust een langs in onze showroom met winkel waar wij alle Dedolight producten van klein naar groot opgesteld hebben staan zoals de Dedolight Ledzilla, Dedolight DLED2 Dedolight DLED3, Dedolight DLED7, Dedolight DLED9, Dedolight DLED10, Dedolight DLED12, Dedolight DLED30.

Meer weten over Dedolight Focusseer LED Licht van BBP Light?

De Dedolight Focusseerbare LED verlichting is het beste product dat er op dit op dit gebied te krijgen is. Dedolight Focusseerbaar Daglicht of Bi-Color LED Licht kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welke LED verlichting er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze Dedolight Focusseerbare LED producten en Dedolight Projectie voorzet lenzen hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken. Of het u nu geïnteresseerd bent in Dedolight Ledzilla, Dedolight DLED2 Dedolight DLED3, Dedolight DLED7, Dedolight DLED9, Dedolight DLED10, Dedolight DLED12, Dedolight DLED30 of in andere Dedolight producten, bij BBP Light vind u ze allemaal. Kom gerust langs in onze uitgebreide showroom met winkel in Amsterdam.