The LightBridge CRLS C-Reflectors

CRLS is het nieuwe Key Light voor Film, Fotografie en Videomakers en is een nieuwe stijl van schilderen met licht en schaduw, die controle geeft over diffuus licht zonder dat er vlaggen of andere kaders nodig zijn. CRLS levert 5 typen Diffusie: Diff0, Punch Black - Diff1, Sky Blue - Diff 2, Ambient Violet - Diff 3 en Super White - Diff 4. De volgende CRLS 2.0 Kits zijn leverbaar: CRLS C-LAB, CRLS C-START, CRLS C-GO, CRLS C-MOVE, CRLS C-DRIVE en de CRLS C-100. Alle CRLS C- Reflectors zijn ook los leverbaar.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

CRLS C- reflectoren kopen?

CRLS C-Reflctoren van The LightBridge wordt ook wel het nieuwe Key Light genoemd. Of het nu gaat om de losse C-Reflectoren, CRLS C-LAB, CRLS C-STARt, CRLS C-GO, CRLS C-MOVE, CRLS C_DRIVE of de CRLS C-100 Met CRLS 2.0 haalt u de beste kwaliteit C- Reflecoren in huis. In onze webshop op onze website vind u alle CRLS producten overzichtelijk bij elkaar. Wilt u liever met eigen ogen ervaren wat de CRLS C-Reflectoren voor u kunnen betekenen kom dan gerust langs in onze Showroom in Amsterdam.

CRLS C-START kopen bij BBP Light?

Er zijn heel wat voordelen op te noemen als het op de CRLS C-Reflectoren van The LightBridge aankomt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat de verlichting bij een dergelijk systeem goed te sturen is met behulp van de verschillende CRLS C-Reflectoren en er altijd natuurlijk zal uitzien. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website als u meer wilt weten over het CRLS Systeem. Het CRLS C-START is een sublieme oplossing, bevalt het systeem u dan kunt u het eenvoudig uitbreiden naar een CRLS C-GO, CRLS C-MOVE of CRLS C-DRIVE of CRLS C-100. Kom gerust langs in onze Showroom met winkel, wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die u met deze manier van belichten allemaal heeft.

CRLS C-MOVE kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar deze vorm van Key Light verlichting, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij BBP Light in onze Showroom met winkel. We hebben ons gehele assortiment ook overzichtelijk voor u online staan op onze website, maar u kunt er ook voor kiezen om een keer bij ons langs te komen. We hebben in Amsterdam een showroom met winkel voor u ingericht, waar u al onze producten eens in het echt kunt komen bekijken en uitproberen. CRLS van The LightBridge top merk waar wij u graag over meer over vertellen en zo kunt u met eigen ogen zien wat voor kwaliteit wij allemaal voor u in huis hebben!