The LightBridge CRLS C-Reflectors

CRLS is het nieuwe Key Light voor Film, Fotografie en Videomakers. Werken met CRLS precisie reflectoren maakt het mogelijk om prachtig natuurlijk licht op set te creëren en daarnaast ook ultieme controle over het gebruikte licht te hebben zonder dat er vlaggen of andere kaders nodig zijn. CRLS kent 5 typen Diffusie: Diff 0, Punch Black Diff 1, Sky Blue Diff 2, Ambient Violet Diff 3 en Super White Diff 4. De volgende CRLS Reflector Kits zijn leverbaar: CRLS Snapbridge Glide, CRLS C-START, CRLS C-GO, CRLS C-MOVE, CRLS C-DRIVE en de CRLS C-100.  Alle CRLS reflectoren daarnaast los leverbaar of als Kits per afmeting. Nieuw daarin zijn de ronde CRLS reflectoren. CRLS precisie reflectoren zijn ontwikkeld door een DoP en Gaffer!

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

CRLS Snapbridge kopen?

CRLS Reflectoren van de Lightbridge wordt ook wel het nieuwe Key Light genoemd. Of het nu gaat om de losse reflectoren, CRLS Snapbridge Gilde, CRLS C-START, CRLS C-GO, CRLS C-MOVE, CRLS C-MOVE+, CRLS C-MOVE-CORE, CRLS C-DRIVE of de CRLS C-100 of de nieuwe CRLS ronde reflectoren met CRLS haalt u de allerbeste kwaliteit reflectoren in huis. Alle CRLS 7x7, CRLS 15x15, CRLS 25x25 en CRLS 50x50 reflectoren zijn los te koop zodat u zelf een pakket samen kun stellen wat het beste bij u past. Met CRLS reflectoren koopt u het beste van het beste wat er op dit gebied beschikbaar is. In onze webshop op onze website vind u alle CRLS producten overzichtelijk bij elkaar. Wilt u liever met eigen ogen ervaren wat de CRLS reflectoren voor u kunnen betekenen kom dan gerust langs in onze Showroom in Amsterdam.

CRLS C-Move+ of C-Move Core kopen bij BBP Light?

Er zijn heel wat voordelen op te noemen als het op de CRLS reflectoren van Lightbridge aankomt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat de verlichting bij een dergelijk systeem goed te sturen is met behulp van de verschillende CRLS reflectoren en er altijd natuurlijk zal uitzien. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website als u meer wilt weten over het CRLS Systeem. Het CRLS C-START is een sublieme oplossing, bevalt het systeem u dan kunt u het eenvoudig uitbreiden naar een CRLS C-GO 2.0, CRLS C-MOVE+ of CRLS C-DRIVE of CRLS C-100. Wilt u uw uitrusting meer persoonlijk maken dan kan dat heel eenvoudig want alle CRLS reflectoren zijn ook allemaal los verkrijgbaar, zo ontstaat dan heel eenvoudig het beste CRLS reflector set wat het beste bij uw situatie pas. U kiest eenvoudig dan nog welke C-Wheel u erbij wilt gebruiken of ander grip wat wij ruim voorhanden hebben en u kunt direct aan de slag op elke set met de CRLS reflectoren. Kom gerust langs in onze Showroom met winkel, wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die u met deze manier van belichten allemaal heeft.

CRLS reflectoren kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar deze vorm van perfecte natuurlijke Key Light verlichting van CRLS, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij BBP Light in onze Showroom met winkel in Amsterdam. Naast alle Kits en reflectoren van CRLS hebben wij ons gehele assortiment ook overzichtelijk voor u online staan op onze website, maar u kunt er ook voor kiezen om een keer bij ons langs te komen. We hebben in Amsterdam een showroom met winkel voor u ingericht, waar u al onze producten eens in het echt kunt komen bekijken en uitproberen. CRLS van The Lightbridge top merk waar wij u graag over meer over vertellen en zo kunt u met eigen ogen zien wat voor kwaliteit wij allemaal voor u in huis hebben!