The LightBridge CRLS C-Reflectors

CRLS is het nieuwe Key Light voor Film, Fotografie en Videomakers en is een nieuwe stijl van schilderen met licht en schaduw, die controle geeft over diffuus licht zonder dat er vlaggen of andere kaders nodig zijn. CRLS levert 4 typen Diffusie: Punch Black - Diff1, Sky Blue - Diff 2, Ambient Violet - Diff 3 en Super White - Diff 4. CRLS is de eerste professionele Key-Light oplossing waarmee men de natuurlijke kwaliteit van het licht kan verhogen zonder dat het armatuur ver weg van het talent hoeft te staan. De Lightbridge C-Reflector wordt zo de lichtbron waardoor er een natuurlijke fall-off, een snellere workflow en een volledig nieuwe reeks opties om met licht te schilderen ontstaat.

BBP Light importeert en verkoopt CRLS voor Nederland.

Voor meer informatie over CRLS of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

CRLS reflectoren kopen

Als professional op het gebied van fotografie, film of video maken begrijpt u hoe belangrijk het is om bij uw opnamen altijd de best mogelijke verlichting te gebruiken. Een systeem dat we u bij BBP Light van harte aan kunnen bevelen is CRLS van The LightBridge, dit systeem wordt ook wel het nieuwe Key Light genoemd. CRLS is een systeem waarbij met een enkele lichtbron door een of meerdere verschillende CRLS reflectoren wordt gereflecteerd. CRLS is een systeem dat een prachtig natuurlijk licht kan genereren door gebruik te maken van een Parallel Beam armatuur zoals bijvoorbeeld de Compact Beamlight of Force7 van BB&S Lighting.

Starter Kit CRLS kopen bij BBP Light

Er zijn heel wat voordelen op te noemen als het op een CRLS systeem van The LightBridge aankomt. Zo is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten dat de verlichting bij een dergelijk systeem mooi te sturen is met behulp van de verschillende CRLS reflectoren en er altijd natuurlijk zal uitzien. We raden u dan ook aan om gewoon eens een kijkje te nemen op onze website als u meer wilt weten over het CRLS Systeem. Als beginner is een CRLS Starter Kit een sublieme oplossing, bevalt het systeem u dan kunt u het eenvoudig uitbreiden naar een C-Kit Move zonder dat u met dubbele reflectoren komt te zitten. Daar is over nagedacht! Kom gerust langs in onze Showroom met winkel, wij vertellen u dan graag meer over de mogelijkheden die u met deze manier van belichten allemaal heeft.

CRLS C-Move Kit of C-Kit 100 kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar deze vorm van Key Light verlichting, dan raden wij u van harte aan om eens een kijkje te komen nemen bij BBP Light in onze Showroom met winkel. We hebben ons gehele assortiment ook overzichtelijk voor u online staan op onze website, maar u kunt er ook voor kiezen om een keer bij ons langs te komen. We hebben in Amsterdam een showroom met winkel voor u ingericht, waar u al onze producten eens in het echt kunt komen bekijken en uitproberen. CRLS van The LightBridge is een van de vele top merken waar wij u graag over meer over vertellen en zo kunt u met eigen ogen zien wat voor kwaliteit wij allemaal voor u in huis hebben!