Tiffen Color Viewing Filter #2 ND 2.0

Het Tiffen Color Viewing Filter #2 ND 2.0 maakt visuele beoordeling en interpretatie van een scène mogelijk door het helderheid contrast bereik van de scène te comprimeren tot dat van de film. Tiffen 2CVF Viewing Glass wordt gebruikt om de relatieve licht- en schaduwdichtheid te beoordelen. De Tiffen #2 Viewing Filter wordt geleverd met een mini tasje en een koord om het makkelijk om de hals te dragen.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Tiffen #2 COLOR VIEWING FILTER - 2CVF

Tiffen
TF-2CVF
Bestel

Tiffen Color Viewing Glass #2 kopen?

Een Color Viewing Glass #2, ook wel Contrast Glass genoemd, van Tiffen is een essentieel gereedschap voor professionele set verlichting en is een must have voor Gaffers en DoP's wereldwijd. Het is ontworpen om u in staat te stellen om de relatieve licht- en schaduwdichtheid te beoordelen. Een Color Viewing Glass #2 van Tiffen koopt u bij BBP Light, sinds 1992 de professional op het gebied van Continulicht en alle bijbehorende toebehoren voor op de set.

Tiffen Color Viewing Glass #2 - ND 2.0 kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar een Tiffen Color Viewing Glass #2 dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Een Color Viewing Glass #2 ND 2.0 stelt u in de om de relatieve licht- en schaduwdichtheid te beoordelen op de set. Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van Continulicht en alle bijkomende toebehoren en kunnen u alles vertellen over de Color Viewing Glass #2 ND 2.0 van Tiffen.

Meer weten over de Tiffen Color Viewing Glass #2 - ND 2.0 bij BBP Light?

De Tiffen Color Viewing Glass #2 - ND 2.0  behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Een Tiffen Color Viewing Glass #2 - ND 2.0  kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken. We kunnen u dan ook als geen ander alles vertellen wat u maar wilt weten over Tiffen Color Viewing Glass #2 - ND 2.0.