akurat lighting

Akurat LED Lighting

Akurat Lighting LED Licht is professioneel LED licht voor Film, Fotografie, Musea, Studio's en Video toepassingen. De LED armaturen van Akurat Lighting hebben een aluminium body en verlopen niet in kleur- of in lichtopbrengst en daardoor heeft u jarenlang plezier en gebruiksgemak van dit merk. Deze Akurat Lighting panelen zijn leverbaar in een Lens en Soft LED uitvoering en in verschillende afmetingen. Naast LED panelen maakt Akurat Lighting ook On Camera LED lampjes die een hoge lichtopbrengst hebben en daarmee breed inzetbaar zijn. Akurat Lighting is Professioneel LED Licht voor een betaalbare prijs voor Studio gebruik of op locatie!

Voor meer informatie over de Akurat Lighting LED armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Professionele LED verlichting van Akurat?

Met de komst van LED verlichting is er ook op het gebied van continue licht veel veranderd. Het is nu mogelijk om met LED verlichting de mooiste soorten licht te genereren, die bij elke opname voor het beste resultaat zorgt. Akurat LED lighting behoort tot professioneel licht op het gebied van LED verlichting. De studioverlichting van Akurat is uitermate geschikt om in een ruimte het licht te scheppen dat perfect aansluit op wat er gefotografeerd of gefilmd moet worden. U vindt een ruim assortiment Akurat LED lighting bij BBP Light.

De studioverlichting van Akurat kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting die er te krijgen is, dan kunnen we u deze LED verlichting van harte aanbevelen. De stappen vooruit die met deze technologie zijn genomen zijn indrukwekkend te noemen, vandaar ook dat wij u aanraden om zeker eens met LED licht aan de slag te gaan als u mooi en goed licht wilt creëren in uw studio. Akurat LED Lighting is perfect geschikt om als continu verlichting te gebruiken als u met opnames bezig bent, of als u uw onderwerp zo mooi mogelijk wilt verlichten. We vertellen u graag meer over deze professionele vorm van verlichting.

Meer weten over studioverlichting van Akurat?

Wilt u studioverlichting van Akurat kopen?
Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam waar we al onze producten voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio.