akurat lighting

Akurat LED Licht

BBP Light importeert en verkoopt Akurat LED Licht.

Professioneel LED licht voor Film, Fotografie, Musea, Studio's, Video.

De LED lampen van Akurat Lighting verlopen niet in kleur- of in lichtopbrengst en daardoor heeft u jarenlang plezier en gebruiksgemak van dit merk. Daarnaast is de kwaliteit prijsverhouding is erg goed!

Niemand begrijpt de behoeften van de filmindustrie beter dan degenen die professioneel actief zijn geweest op dit gebied. Daarom is de ervaring van oprichter Krzysztof Semeniuk, een voormalig film- en tv-producent die bij tal van tv-shows, speelfilms en documentaires heeft gewerkt en in 2006 Arurat Lighting starte, de drijvende kracht achter Akurat LED Lighting.

Het doel was eenvoudig: het creëren van een merk dat kwaliteit en innovatie in verlichtingsoplossingen voor de filmindustrie vertegenwoordigt.

Meer informatie

Professionele LED verlichting van Akurat

Met de komst van LED verlichting is er ook op het gebied van continue licht veel veranderd. Het is nu mogelijk om met LED verlichting de mooiste soorten licht te genereren, die bij elke opname voor het beste resultaat zorgt. Akurat LED lighting behoort tot professioneel licht op het gebied van LED verlichting. De studioverlichting van Akurat is uitermate geschikt om in een ruimte het licht te scheppen dat perfect aansluit op wat er gefotografeerd of gefilmd moet worden. U vindt een ruim assortiment Akurat LED lighting bij BBP Light.

De studioverlichting van Akurat kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting die er te krijgen is, dan kunnen we u deze LED verlichting van harte aanbevelen. De stappen vooruit die met deze technologie zijn genomen zijn indrukwekkend te noemen, vandaar ook dat wij u aanraden om zeker eens met LED licht aan de slag te gaan als u mooi en goed licht wilt creëren in uw studio. Akurat LED Lighting is perfect geschikt om als continu verlichting te gebruiken als u met opnames bezig bent, of als u uw onderwerp zo mooi mogelijk wilt verlichten. We vertellen u graag meer over deze professionele vorm van verlichting.

Meer weten over studioverlichting van Akurat?

Wilt u studioverlichting van Akurat kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam waar we al onze producten voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio.