dynacore-logos

Dynacore Batteries

Dynacore is fabrikant van (camera) accu's, laders en LED verlichting voor de Broadcast, Film, Foto en Video industrie. Dynacore accu's en LED licht staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau en toch betaalbare prijs. Dynacore speelt goed in op veranderende wensen van klanten, een voorbeeld daarvan is de nieuwe zeer licht in gewicht en klein van formaat DPM lijn. Heeft u 26V accu's nodig of maakt u gebruik van LED armaturen die 48V gebruiken dan heeft Dynacore ook hier de perfecte oplossing voor. Verder zijn Dynacore producten CE, UN Test en ROHS goedgekeurd.

Voor meer informatie over de Dynacore producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Dynacore V-Lock Accu kopen

Met de komst van LED verlichting is er ook op het gebied van accu’s veel veranderd. Met Dynacore V-Lock Accu’s is het mogelijk om een LED armatuur te gebruiken zonder AC Adapter, dat maakt de bewegingsruimte van elke Beeldmaker zoveel groter. Bij BBP Light weten wij alles over de geweldige accu’s van Dynacore en kunnen wij u alles vertellen over welke Dynacore Accu voor u het meest geschikt is. De prijs kwaliteit verhouding van de Dynacore Accu’s is enorm goed. Kom gerust langs in onze showroom met winkel in Amsterdam waar wij alle Dynacore producten van klein tot groot vermogen voor u opgesteld hebben.

V-Lock Accu’s en Laders Dynacore kopen bij BBP Light

Als u op zoek bent naar de V-Lock accu’s en laders met een lange levensduur dan kunnen wij u Dynacore van harte aanbevelen. Als beeldmaker heeft behoefte aan uitstekende kwaliteit V-Lock accu’s en laders die u op cruciale momenten niet in de steek laten. Dynacore is zo’n merk waar u op kunt vertrouwen en behoort tot de top merken in ons assortiment. Nieuw van zijn de Tiny V-mount accu’s. Klein van formaat, serieus vermogen en makkelijk voor gebruik op reis. De vurige wens van elke video en filmmaker, hoe compacter des te beter.

Dynacore Studio verlichting en V-Lock Accu’s kopen

Wilt u studioverlichting met accu’s van Dynacore kopen? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom met winkel in Amsterdam waar we al onze Dynacore LED Armaturen en V-Lock Accu’s en laders voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de LED verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio.