dynacore-logos

Dynacore Batteries

Dynacore is fabrikant van (camera) accu's, laders en LED verlichting voor de Broadcast, Film, Foto en Video industrie. Dynacore accu's en LED licht staan bekend om hun hoge kwaliteitsniveau en toch betaalbare prijs. Dynacore speelt goed in op veranderende wensen van klanten, een voorbeeld daarvan is de nieuwe zeer licht in gewicht en klein van formaat DPM lijn. Heeft u 26V accu's nodig of maakt u gebruik van LED armaturen die 48V gebruiken dan heeft Dynacore ook hier de perfecte oplossing voor. Verder zijn Dynacore producten CE, UN Test en ROHS goedgekeurd.

Voor meer informatie over de Dynacore producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Voor professioneel gebruik is zeker een Dynacore V-mount battery nodig

Fotocamera´s, film- en videocamera´s, monitoren en lampen, alles wat een professionele fotograaf en filmer nodig heeft werkt vandaag de dag op een accu. De accu heeft het leven van de fotograaf en filmmaker gemakkelijker gemaakt, want hierdoor is veel apparatuur draadloos geworden. Maar voor professionele apparatuur gebruikt u een speciale accu. Hiervoor gebruikt u een V-mount accu. De V-mount accu is vele malen beter dan de doorsnee accu, waarmee u van meer stroom geniet, die steviger is en een langere levensduur heeft. Wilt u een goed merk accu? Kies dan voor de Dynacore V-mount battery. De Dynacore battery blinkt uit in hoge kwaliteit.

De voordelen van een Dynacore charger

Op een filmset met vele lampen, zal er heel wat stroom doorheen gaan. Ook al gebruikt u een Dynacore battery voor uw apparatuur, ook deze zullen na verloop van tijd leeg raken en moeten opgeladen worden. Waarom dan niet uw eigen Dynacore charger meebrengen op de set? Hiermee kunt u meerdere batterijen tegelijk opladen. Maar dit is nog niet alles. Eenmaal opgeladen heeft u met de Dynacore battery charger een poweraccu met een totaal vermogen tot maximaal 1.240 Wh. Achterop de Dynacore Skypower battery charger/extender zitten aansluitingen, om 28V-apparatuur op aan te sluiten, zoals de verlichting op uw filmset. U laadt de batterijen op en profiteert direct van hun vermogen.

Haal uw Dynacore battery charger of Dynacore battery bij BBP Light

Bent u op zoek naar een goede batterij of charger voor uw camera´s, verlichting of andere apparatuur? Hiervoor kunt u terecht bij BBP Light. Wij hebben een zeer groot assortiment Dynacore batterijen. Voor ieder soort apparaat of klus is de juiste Dynacore battery verkrijgbaar. U kunt gerust contact met ons opnemen als u niet weet welke accu voor uw situatie geschikt is, wij adviseren u graag. Ook de Dynacore battery charger is bij ons verkrijgbaar, voor nog langer en efficiënter gebruik van uw apparatuur.