Astera LED Lighting

Astera Led maakt gebruik van RGBMA (RGB + Mint + Amber) zijn IP65, kunnen gebruikt worden met de handige Astera App en zijn voorzien van wireless DMX. De Astera Bulbs, LED Tubes en event verlichting hebben een ingebouwde accu en kunnen van afstand bediend worden. Enkele bekende Astera Led producten zijn de Astera LunaBulb, Astera NYX Bulb, Astera Helios, Astera Titan, Astera Hyperion en Astera AX1 PIXEL LED Tubes, Astera HydraPanel, Astera AX3 en AX9, Astera PlutoFresnel en Astera LeoFresnel. In samenwerking met DoPchoice zijn er SnapBags en SnapGrids voor de verschillende armaturen ontwikkeld. De Astera producten worden veel gebruikt in films, commercials, muziekvideo’s en tijdens events.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Astera Titan kopen?

Astera LED Tubes werken op accu en kunnen op afstand aangestuurd worden met draadloos DMX en en gebruikt worden met de gratis Astera App en zijn daarmee uitermate geschikt voor de Film, Video en entertainmentindustrie. Ook zijn Astera LED buizen IP65 en dus Waterproof en zijn voorzien van special effects. Er is keuze uit de Astera Helios LED Tube, Astera Titan LED Tube, Astera Hyperion LED Tube en Astera AX1 PIXEL Tube en de Astera NYX LED Bulb. Verder levert Astera een uitgebreid assortiment grip oplossingen voor gebruik in combinatie met deze Astera LED Tubes. Bekende andere Astera producten zijn de Astera HydraPanel, Astera AX3 LightDrop, Astera AX9 PowerBar, Astera AX10 SpotMax, Astera PB15 PixelBrick, Astera PlutoFresnel en Astera LeoFresnel en LunaBulb.

Astera eventverlichting kopen bij BBP Light?

Bij BBP Light zijn wij als sinds 1992 actief op het gebiedt van professioneel continulicht en daar horen de LED Tubes van het merk Astera ook bij. De Astera Helios LED Tube (550mm) en de Astera Titan LED Tube (1035MM) zijn inmiddels niet meer weg te denken op de set. Meer weten of de Astera LED Tubes of een van de andere Astera producten zoals de AX3, AX9 of de PlutoFresnel of LeoFresnel kom ze dan bekijken en testen, dat kan in onze Showroom in Amsterdam waar wij alle continulicht producten van dit merk voor u klaar hebben staan. Kom gerust langs, onze medewerkers laten u graag zien wat de voordelen van merk zijn.

Astera XA1 PIXEL?

Op zoek naar de betere kwaliteit PIXEL Tube dan nodigen wij u uit eens te kijken naar het merk Astera. Astera maakt LED Tubes en deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op de set. De Astera AX1 Pixel is een RGBW LED tube voorzien van 1 white chip. Andere LED Tube producten van dit merk zijn de Astera Helios, Astera Titan en de Astera Hyperion en de NYX Bulb. Deze LED producten maken gebruik van de RGB + Mint + Amber technology. En kunnen allemaal gebruikt worden via draadloos DMX en met de gratis te downloaden Astera App.