Astera LED Lighting

Astera is een bekende fabrikant van LED Bulbs en LED Tubes die werken op accu en die van afstand bediend kunnen worden. Bekende Astera Led producten zijn de NYX Bulb, de Astera Helios, de Astera Titan, de Astera Hyperion en de Astera AX1 PIXEL LED Tube. In samenwerking met DoPchoice zijn er SnapBags en SnapGrids voor de verschillende LED Tubes ontwikkeld. De Astera producten worden gebruikt in films, commercials, muziekvideo’s. Nieuw is de Astera HydraPanel LED panel.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Astera Titan kopen?

Astera LED Tubes werken op accu en kunnen op afstand aangestuurd worden met draadloos DMX en en gebruikt worden met de gratis Astera App en zijn daarmee uitermate geschikt voor de Film, Video en entertainmentindustrie. Ook zijn Astera LED buizen IP65 en dus Waterproof en zijn voorzien van special effects. Er is keuze uit de Astera Helios LED Tube, Astera Titan LED Tube, Astera Hyperion LED Tube en Astera AX1 PIXEL Tube en de Astera NYX LED Bulb. Verder levert Astera een uitgebreid assortiment grip oplossingen voor gebruik in combinatie met deze Astera LED Tubes. Bekende andere Astera producten zijn de Astera HydraPanel, Astera AX3 LightDrop, Astera AX9 PowerBar, Astera AX10 SpotMax, Astera PB15 PixelBrick.

Astera LED Tubes kopen bij BBP Light?

Bij BBP Light zijn wij als sinds 1992 actief op het gebiedt van professioneel continulicht en daar horen de LED Tubes van het merk Astera ook bij. De Astera Helios LED Tube (550mm) en de Astera Titan LED Tube (1035MM) zijn inmiddels niet meer weg te denken op de set. Meer weten of de Astera LED Tubes testen kan in onze Showroom in Amsterdam waar wij alle continulicht producten van dit merk voor u klaar hebben staan. Kom gerust langs, onze medewerkers laten u graag zien wat de voordelen van merk zijn.

Astera XA1 PIXEL?

Op zoek naar de betere kwaliteit PIXEL Tube dan nodigen wij u uit eens te kijken naar het merk Astera. Astera maakt LED Tubes en deze zijn specifiek ontwikkeld voor gebruik op de set. De Astera AX1 Pixel is een RGBW LED tube voorzien van 1 white chip. Andere LED Tube producten van dit merk zijn de Astera Helios, Astera Titan en de Astera Hyperion en de NYX Bulb. Deze LED producten maken gebruik van de RGB + Mint + Amber technology. En kunnen allemaal gebruikt worden via draadloos DMX en met de gratis te downloaden Astera App.