Aladdin Lights

Aladdin Lights maakt Professioneel Fexibel LED Licht voor Broadcast, Film, Fotografie en Video opnamen. Nieuw zijn de Aladdin MT4 en MT-8 Airtubes, Aladdin MOSAIC 3X6, Aladdin MOSAIC 4x4. Bekende Aladdin Lights armaturen zijn de Aladdin A-Lite, Aladdin M7, Aladdin Fabric Lite 20 & 35 en de Aladdin Bi-Color All-IN 1 en ALL-IN 2. Deze en de nieuwe MOSAIC serie zijn Bi-Color + RGB (RGBWW), zijn voorzien van DMX, LumenRadio en de Aladdin App. De Aladdin Cape-Lite System & de Aladdin WHIP-LITE System zijn ontworpen voor gebruik op plaatsen waar je als Beeldmaker met uitdagingen te maken krijgt.  De Aladdin Lights Flexibele LED panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en samenstellingen om zo te voldoen aan de wens van elke Beeldmaker en zijn een must have voor elke professional!

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Aladdin MOSAIC Light kopen?

Bij BBP Light vindt u een ruim assortiment continulicht armaturen en toebehoren. Wij verkopen de producten van een groot aantal zeer bekende merken, die elke fotograaf, filmer en videomaker bekend voor zal komen. Neem bijvoorbeeld Aladdin LED Light. Dit is een bedrijf met een goede reputatie op het gebied van LED verlichting. Bent u op zoek naar licht dat van elke opname iets bijzonders kan maken? Aladdin heeft het dan wel in huis. Zoals bijvoorbeeld de Aladdin MOSAIC Light, Aladdin MOSAIC Tune, Aladdin ALL-IN 1, Aladdin ALL-IN 2, Aladdin CAPE-LITE, Aladdin WHIP-LITE, Aladdin BI-FABRIC 2 of 4, Aladdin FABRIC LITE 200 en 350 of de Aladdin M7 en de Aladdin A-LITE en Aladdin EYE-LITE. Wij verkopen het hele scala aan producten van het merk Aladdin Lights. We raden u daarbij aan om gewoon eens rustig in ons assortiment te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan.

Aladdin FABRIC-LITE 200 kopen bij BBP Light?

Wilt u Aladdin FAVRIC-LITE 200 continulicht LED verlichting kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even bij ons langs te komen of in onze webshop te kijken. Bij BBP Light vindt u de beste verlichting van de echte topmerken op dit gebied. Het is belangrijk om voor elke shoot of opname de perfecte verlichting te gebruiken. Met de Aladdin FABRIC-LITE 200 of de Aladdin FABRIC 350 haalt u echt professioneel continulicht in huis. Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van verlichting. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de LED verlichting van van Aladdin Lights kunt verwachten.

Aladdin LED Lights kopen?

De LED verlichting van Aladdin behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Aladdin verlichting kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welke verlichting er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Bekende producten van Aladdin Lights zijn: Aladdin MOSAIC Light, Aladdin MOSAIC Tune, Aladdin ALL-IN 1, Aladdin ALL-IN 2, Aladdin CAPE-LITE, Aladdin WHIP-LITE, Aladdin BI-FABRIC 2 of 4, Aladdin FABRIC LITE 200 en 350 of de Aladdin M7 en de Aladdin A-LITE en Aladdin EYE-LITE. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.