Aladdin Lighting

Aladdin Lights LED Licht

Aladdin Lights maakt Professioneel Fexibel LED Licht voor Broadcast, Film, Fotografie en Video opnamen, deze verlopen niet in kleur en lichtopbrengst. Bekende Aladdin armaturen zijn de Aladdin Eye-Lite, Aladdin A-Lite, Aladdin M7, Aladdin Fabric Lite 20 & 35 en de Aladdin Bi-Color All-IN-ONE Serie maakt gebruik van 2 White Chips en is o.a. voorzien van RGBWW, Special Effects en kan daarnaast ook gebruikt worden met de gratis Aladdin Lights App. Nieuw zijn de Aladdin Cape-Lite System & de Aladdin WHIP-LITE System voor gebruik op plaatse waar je als beeldmaker met uitdagingen te maken krijgt.  De Aladdin Lights Flexibele LED panelen zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en samenstellingen om zo te voldoen aan de wens van elke Beeldmaker en zijn een must have voor elke professional!

BBP Light importeert en verkoopt Aladdin Lights voor Nederland.

Voor meer informatie over de Aladdin Lights producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar 
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

 

Professionele verlichting van Aladdin

Bij BBP Light vindt u een ruim assortiment continu verlichting en toebehoren. Wij verkopen de producten van een groot aantal bekende merken, die elke fotograaf, filmer en videomaker bekend voor zal komen. Neem bijvoorbeeld Aladdin LED Light. Dit is een bedrijf met een goede reputatie op het gebied van LED verlichting. Bent u op zoek naar licht dat van elke opname iets bijzonders kan maken? Aladdin heeft het dan wel in huis. Wij verkopen een breed scala aan producten van dit merk. We raden u daarbij aan om gewoon eens rustig in ons assortiment te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan.

Op zoek naar LED verlichting van Aladdin?

Wilt u Aladdin verlichting kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even in ons assortiment te komen kijken. Bij BBP Light vindt u de beste verlichting van de echte topmerken op dit gebied. Het is belangrijk om voor elke shoot of opname de perfecte verlichting te gebruiken. Wilt u professioneel continulicht gaan gebruiken? Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van verlichting. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de LED verlichting van dit bekende merk kunt verwachten.

Meer weten over Aladdin LED Light?

De LED verlichting van Aladdin behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Aladdin verlichting kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welke verlichting er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.