Bestboy Tassen & Accessoires

Bestboy maakt Tassen en Accessoires voor gebruik in de Film, Foto en Video industrie. De Bestboy Lichting Tassen, Productie Tassen, Belt Bags & Belts, Flag & Scrim Tassen en Accessoires worden gemaakt van Cotextil. Cotextil is een van de ontwikkelingen van het laatste decennium. Het is een High-Tech materiaal dat is ontworpen om buitengewone robuustheid en inzetbaarheid voor meerdere doeleinden te creëren en daarnaast ook om te voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Speciale profiel en vezelconstructies zijn het geheim achter deze extreme stevigheid, het lage gewicht en de stabiele kleurechtheid. Door te kiezen voor een van de Bestboy producten kiest u voor kwaliteit!

Voor meer informatie over de Bestboy producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Bestboy Cable Bag kopen

Bestboy Cable Bags zijn perfect geschikt zijn voor fotografen, filmers en videomakers. Bestboy Cable B zijn uitermate geschikt om (geluids) kabels en andere toebehoren in op te bergen en zijn leverbaar in verschillende kleuren. Bij BBP Light bent u aan het juiste adres en wij kunnen u dan ook elke tas van dit merk leveren die u maar wilt hebben. Als u meer wilt weten over deze tassen, dan kunt u hier altijd even contact over opnemen met ons. U kunt voor zo'n mooie, praktische Bestboy Cable Bag natuurlijk ook altijd even een kijkje nemen in ons assortiment. Of loop binnen in onze showroom in Amsterdam, waar wij al onze Bestboy producten voor u klaar hebben staan.

Standby Bag van Bestboy kopen

Wilt u een Bestboy Standy Bag kopen bij een winkel waar u een ruim assortiment heeft om uit te kiezen? Bij BBP Light vindt u dan de beste Standy Bags, Cable Bags, Productie tassen die u zich maar kunt wensen. De tassen van Bestboy worden hand gemaakt om al uw apparatuur en toebehoren veilig in op te bergen en zijn zodoende ook verkrijgbaar in een groot aantal verschillende maten en soorten. Of u nu een Bestboy Standby Bag zoekt, of een Bestboy Cable Bag , Bestboy Markers of andere accessoires, bij BBP Light gaat u deze zeker vinden. De Bestboy Standby Bag is bij BBP Light in een groot aantal verschillende kleuren te verkrijgen.

Bestboy Cable Bags, Standby Bags kopen bij BBP Light

Als u interesse heeft in zo'n mooie Standby Bag, Cable Bag of Markers van Bestboy, of een van de vele andere tassen van dit populaire kwaliteitsmerk, dan kunt u hiervoor altijd even een kijkje nemen in ons assortiment of in de BBP Light Webshop. Wist u dat wij een uitgebreide showroom hebben in Amsterdam? Hier hebben wij al onze producten voor u klaar staan, zo ook de Bestboy Bags, Markers en andere accessoires. Als importeur en leverancier van deze Bestboy Bags weten we als geen ander van welke exceptionele kwaliteit deze tassen gemaakt worden. U kunt BBP Light ook terecht voor al onze andere producten op het gebied van continulicht en accessoires.