Aputure LED Lighting

Aputure LED Lighting is sinds 2005 fabrikant van hoge lichtopbrengst On-Camera LED Licht , Studio en Locatie LED Licht, Fresnels en Softboxen. Aputure verstaat de kunst om keer op keer LED producten te ontwikkelen die volledig aansluiten op de vraag van zowel de beginnende als de professionele beeldmaker en dat dan ook nog voor een aantrekkelijke prijs! Bekende voorbeelden hiervan zijn de Aputure MC, Aputure B7c, Aputure Light Storm 120d II, Aputure Light Storm 300d, Aputure Light Storm 300x (bi-color),  Aputure Light Storm 600d Pro, Aputure Nova P300c en de recentelijk gelanceerde Aputure Light Sorm 600x Pro (600W), Aputure Light Storm 1200d Pro, de Aputure Nova P600c RGBWW Softpanel en de focuseerbare Aputure 60d en 60x LED.

Voor meer informatie over de Aputure LED armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar
info@bbplight.com

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Met de Aputure Light Storm 300d II heeft een krachtige lamp

Heeft u op een filmset een zeer krachtige lamp nodig? Dan heeft u de keuze met een Aputure Light Storm 300d II al snel gemaakt. De Aputure Light Storm 300d II is een vernieuwde versie met een nog hogere lichtopbrengst tot wel 90.000 Lux. De lamp is voorzien met V-Lock platen voor het plaatsen van de accu´s en u kunt er licht effecten mee gebruiken. Voor de Aputure Light Storm 300d II en alle bijbehorende accessoires, kunt u terecht bij BBP Light.

Geniet op de set van de Aputure Light dome II

Niet altijd heeft u uitermate felle verlichting nodig op een filmset of in de fotografiestudio. Egaal maar zacht licht kan nodig zijn. Dit kunt u bereiken met de Aputure Light Dome II. Deze lamp is geschikt om te gebruiken voor de Aputure Light Storm 300d II en is voorzien van een softbox. Vandaar ook de bijzondere diepe vorm van de lamp, wat een voordeel is. U bereikt hiermee een gerichte en strakke lichtstraal. Met een honingraadrooster is de verspreiding van het licht tot 40 graden onder controle te houden.

De energiezuinige Aputure 600d Pro

Met de Aputure 600d Pro, heeft u één van de meest helderste LED lamp in huis die er op de markt te verkrijgen is. Toch heeft deze lamp maar een maximaal vermogen van 720 Watt en kan het de helderheid bijna verdubbelen zonder extra energie te gebruiken. De batterijplaten kunnen meerdere voltages batterijen aan, zoals 14,4 V, 26 V en 28,8 V batterijen.

BBP Light is leverancier van de producten van Aputure.com

Wilt u genieten van de hoge kwaliteit van de lampen van Aputure.com, dan kunt u hiervoor terecht bij BBP Light. Als leverancier van Aputure producten, kunt u bij ons terecht voor het gehele assortiment. Het is mogelijk om onze showroom te bezoeken om de producten te bekijken of bestel uw Aputure producten online in onze webshop.