K-line

K-Line Dulling Sprays

De K-Line Sprays zijn meer dan vijfentwintig jaar geleden ontwikkeld om aan de vraag van de Film, Foto en Video industrie te voldoen naar een duidelijke verbetering van bestaande sprays die er op de markt waren. Inmiddels bestaat de K-Line productlijn uit: K-Line Matt Dulling Spray, K-line Semi-Matt Dulling Spray, K-Line White Dulling Spray, K-Line Black Dulling Spray, 4x Neutral Filter Spray en K-Line Puff Air Duster. Kenmerkend voor K-Line is het fijne spuitpatroon, het klontert of spat niet en is vrijwel reukloos. Alle K-Line sprays voldoen aan alle huidige EU-normen en zijn ozonvriendelijk.

Voor meer informatie over de K-Line producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

K-Line BLACK Dulling Spray 400ml - BLACK

K-line
KL-BLACK
Bestel

K-Line SEMI-MATT Dulling Spray 400ml - SEMI-MATT

K-line
KL-SEMI-MATT
Bestel

K-Line MATT Dulling Spray 400ml - MATT

K-line
KL-MATT
Bestel

K-Line WHITE Dulling Spray 400ml - WHITE

K-line
KL-WHITE
Bestel

K-Line 4x NEUTRAL GREY Filter Spray 400ml - ND

K-line
KL-ND
Bestel

K-Line PUFF Air Duster 400ml - PUFF

K-line
KL-PUFF
Bestel

K-Line Dulling Spray Matt Kopen?

K-Line Dulling Spray Matt verwijdert opvallende highlights van gepolijste oppervlakken in camerawerk. De lagen zijn gelijkmatig met een zeer fijn sproeipatroon. Het maakt elk gepolijst object waar een opname van gemaakt moet worden effectief dof. BBP Light heeft een ruim assortiment K-Line Dulling Spray voor verschillende doeleinden altijd voor u op voorraad. Bent u op zoek naar K-Line Matt Dulling Spray dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Kom gerust eens langs in onze showroom met winkel in Amsterdam daar hebben wij alle typen K-Line Sprays voor u overzichtelijk bij elkaar staan.

K-Line Dulling Spray Semi-Matt kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar de beste K-Line Semi-Matt Dulling Spay die er te krijgen is, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment K-Line Dulling Sprays voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en alle bijkomende toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke producten u het beste bij uw opname kunt gebruiken. De K-Line Dulling Sprays Matt, Semi-Matt, Black, White, Puff en Neutral Grey behoren tot de top merken in ons assortiment en wij kunnen u die dan ook van harte aanbevelen. Bel ons gerust voor meer informatie of kom langs in onze showroom met winkel waar wij alle K-Line Spray uit voorraad aan u kunnen leveren.

Semi-Matt of Matt Dulling Spray kopen?

Wilt K-Line Dulling Sprays Semi-Matt of Matt kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de K-Line Dulling Sprays die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over welke Spray het beste bij uw opname past. U bent ook altijd welkom in onze showroom met winkel, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment K-Line Dulling Sprays kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.