K-Line Dulling Sprays

De K-Line productlijn bestaat uit K-Line Matt Dulling Spray, K-line Semi-Matt Dulling Spray, K-Line White Dulling Spray, K-Line Black Dulling Spray, K-Line 4x Neutral Filter Spray en K-Line Puff Air Duster. Kenmerkend voor K-Line Spray is het fijne spuitpatroon, het klontert of spat niet en is vrijwel reukloos. K-Line Matt, K-Line Semi-Matt, K-Line Matt, K-Line White verwijdert glanzende highlights van gepolijste oppervlakken, K-Line 4x Neutral Grey geeft een vier keer overall neutrale cut en K-Line Puff Air Duster maakt producten, apparatuur enz. stofvrij. Alle K-Line sprays voldoen aan alle huidige EU-normen en zijn ozon vriendelijk.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

K-Line BLACK Dulling Spray 400ml - BLACK

K-line
KL-BLACK
Bestel

K-Line SEMI-MATT Dulling Spray 400ml - SEMI-MATT

K-line
KL-SEMI-MATT
Bestel

K-Line MATT Dulling Spray 400ml - MATT

K-line
KL-MATT
Bestel

K-Line WHITE Dulling Spray 400ml - WHITE

K-line
KL-WHITE
Bestel

K-Line 4x NEUTRAL GREY Filter Spray 400ml - ND

K-line
KL-ND
Bestel

K-Line PUFF Air Duster 400ml - PUFF

K-line
KL-PUFF
Bestel

Met K-Line Dulling Spray maakt u glanzende oppervlaktes dof

Iedereen die fotografeert en filmopnames maakt, kent het probleem van glanzende oppervlaktes die het beeld verstoren. U krijgt ongewenste lichteffecten op uw beeld en dit wilt u eigenlijk voorkomen. Toch wilt u bepaalde voorwerpen of achtergronden behouden. U kunt opvallende highlights verwijderen met een K-Line Dulling Spray. Dit is een veilig te gebruiken spray, die gepolijste oppervlakten doffer maakt en ongewenste glinsteringen in uw foto´s en video´s voorkomt. K-Line heeft een uitgebreid assortiment van de K-line Dulling Spray, waaronder in de kleuren wit, zwart of grijs. In principe kan de spray gebruikt worden op alle soorten oppervlakten en de laag wordt binnen twee minuten hard.

Matt Dulling Spray of semi-matt Dulling Spray gebruiken

Afhankelijk van het oppervlak dat u wilt bewerken met een Dulling Spray van K-Line, heeft u onder andere keuze uit Matt Dulling Spray en Semi-matt Dulling Spray. Het verschil hiertussen is uiteraard een matte of een half matte oppervlak. Wilt u helemaal geen glans meer zien, dan is de matte spray de beste oplossing. Voor een lichte glans kunt u de semi-matte spray gebruiken. Betreffende de kleur heeft u ook keuzes, zoals de Black Dulling Spray of de White Dulling Spray, voor als u highlights in deze kleuren wilt verwijderen. Wilt u meer weten over het gebruik van de Dulling Spray van K-Line? Neem dan contact op met BBP Light.

Koop uw K-Line Dulling Spray bij BBP Light

BBP Light is al vele jaren een vaste naam voor de professionals, werkzaam in de foto-, video-, film- en lichtbranche. Bij ons kunt u terecht voor al uw professionele verlichtingssoorten en aanverwante producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor K-Line Dulling Spray. Wij hebben alle soorten bij elkaar, die u in onze showroom kunt kopen, maar ook gemakkelijk online. Wilt u meer weten over de werking van Dulling Spray? Dan mag u altijd contact met ons opnemen, wij leggen het u graag uit.