Manfrotto Statieven & Grip

Manfrotto levert (Licht) Statieven, Grip, Booms, Achtergrond- en Studio oplossingen. Vanaf de oprichting in 1972 door Lino Manfrotto tot nu is Manfrotto geëvolueerd en heeft zijn naam gevestigd in de wereld van hoogwaardige Film-, Foto-, en Video accessoires als een synoniem van voortdurende innovatie, design en betrouwbaarheid. Als erkenning hiervoor heeft Manfrotto een reeks internationaal erkende onderscheidingen ontvangen van de toonaangevende design- en brancheorganisaties.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden

Manfrotto lichtstatief

Bent u een professioneel fotograaf, filmer of videomaker? Dan kent u het belang van de juiste apparatuur en accessoires. Als u bijvoorbeeld een statief nodig heeft voor de verlichting in uw studio, dan raden wij u de producten van Manfrotto van harte aan. Dit is een merk waar altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Het zijn statieven die eenvoudig in te stellen. Als u een lamp in een bepaalde hoek en hoogte heeft afgesteld, dan wilt u ook niet dat dit halverwege een opname opeens verandert omdat het statief niet stabiel genoeg is. Met de producten van Manfrotto heeft u hier nooit last van.

Een lichtstatief van Manfrotto gebruiken

Manfrotto is zo'n merk waar altijd de beste kwaliteit wordt geleverd. Dit is een bedrijf dat lichtstatieven maakt waar u op kunt vertrouwen. Dit is voor professionals heel belangrijk, want u wilt er op kunnen vertrouwen dat u de hoogste kwaliteit in huis heeft gehaald. We kunnen u dan ook van harte aanraden om de producten van Manfrotto eens in onze webshop aan een nader onderzoek te onderwerpen. Manfrotto heeft statieven in de collectie van verschillende afmetingen en uitvoeringen. U vindt hier zonder enige twijfel het lichtstatief dat het beste op uw wensen.

Een Manfrotto lichtstatief kopen bij BBP Light

Wilt u een Manfrotto Lichtstatief kopen bij een bedrijf waar men verstand heeft van alles wat met verlichting te maken heeft? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We verkopen alles op het gebied van continue verlichting, maar ook de accessoires die hierbij horen. We doen dit al sinds 1992 en hebben door de jaren heen een schat aan ervaring opgebouwd. U bent van harte welkom om een keer langs te komen in onze showroom om hier onze producten eens te komen bekijken.