Matthews Grip & Lighting Control

Matthews Studio Equipment begonnen in juli 1968 is een niet meer weg te denken naam uit onze industrie. Matthews is de bedenker van de Century Stand of te wel de C-Stand zoals we die nu kennen en is uitgegroeid tot een begrip in de Broadcast, Film, Foto en Video Industrie. Inmiddels zijn er aan de Matthews productlijn vele typen Licht Statieven, Vlaggen, Scrims, Grip, Apple Boxes, Camera Support etc. succesvol toegevoegd. Kiezen voor Matthews staat gelijk aan kiezen voor producten van hoge kwaliteit!

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

C-Stand kopen?

Het merk Matthews is een begrip op het gebied van accessoires in studio's waar foto's, video's en films geschoten worden. Dit bedrijf maakt accessoires die tot het beste behoren wat er op dit gebied te krijgen is. Vandaar ook dat wij onze klanten Matthews studio equipment van harte aan kunnen bevelen. Met de producten van Matthews je studio inrichten is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt. Zo verkoopt BBP light van Matthews onder andere Flags, Scrims, Apple boxen en C-Stands. Deze behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen zijn en worden door ons dan ook van harte aanbevolen.

Matthews flags en scrims kopen bij BBP Light?

Het is bij het maken van opnames in een studio belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Per slot van rekening heeft u in een studio de totale controle over de omstandigheden, dan moet u ook zorgen dat u de beste producten in huis hebt om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met Matthews flags en scrims en hun andere producten in uw studio te werken. U haalt producten in huis waar u op kunt rekenen. BBP Light is sinds 1992 actief op het gebied van alles wat met continulicht te maken heeft. We hebben het dan zowel over de verlichting zelf, als over alle accessoires die er op dit gebied te krijgen zijn. Matthews studio equipment is een van de topmerken die wij verkopen.

Licht Statieven van Matthews kopen bij BBP Light?

Er zijn heel wat verschillende merken om uw studio mee in te richten verkrijgbaar. U kunt de producten van Matthews gebruiken om al deze merken te ondersteunen. Kom een keer langs in onze uitgebreide showroom in Amsterdam om hier de producten van dit merk te bekijken, maar ook de andere producten die wij hier voor u klaar hebben staan. U zult dan zien dat u met Matthews een goede aankoop doet. We vertellen u in onze showroom graag alles over de producten van dit merk, maar u kunt hier natuurlijk ook over bellen of mailen.