Avenger Statieven & Lighting Control

Avenger levert (Licht) Statieven, Klemmen, Lighting Control en Accessoires. De producten van Avenger zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van de Foto, Film en Video markt te voldoen. De Avenger producten zijn allemaal ontworpen om te voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen en prestatie niveaus die door de Filmindustrie worden vereist. De kwaliteit van het product is het kenmerk van Avenger, dat bestand is tegen extreem gebruik, ruwe atmosferische omstandigheden en zeer hoge belasting tijdens gebruik.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Avenger statief kopen?

Het merk Avenger is een begrip op het gebied van licht statieven zoals C-Stands, Baby Stands, Combo Stands, Overhead Stands en Wind Up Stands die gebruikt worden in studio's waar foto's, video's en films geschoten worden. Deze Avenger statieven behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen is. Vandaar ook dat wij onze klanten Avenger van harte aan kunnen bevelen. Naast statieven maakt Avenger ook Grip en Butterfly Frames. Ook deze producten behoren tot het beste wat er op dit gebied te krijgen zijn. De meeste Avenger producten staan opgesteld in onze Showroom met winkel in Amsterdam waar u van harte welkom bent.

Op zoek naar Avenger statieven?

Wilt u een Avenger statief kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even in ons assortiment te komen kijken. Bij BBP Light vindt u de beste statieven van de echte topmerken op dit gebied. Het is belangrijk om voor elke shoot of opname het perfecte Avenger statief te gebruiken. Wilt u professioneel continulicht statieven gebruiken? Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van verlichting en alle toebehoren zoals professionele statieven. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de statieven van dit bekende merk kunt verwachten.

Meer weten over Avenger Statieven?

Een Avenger statief behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Een Avenger statief kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welk statief er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.