V-Flat World

V-Flat World kwam tot leven in de zomer van 2018 toen een voormalige modefotograaf, genoeg kreeg van de moeite die het kostte om het materiaal te vinden en te kopen dat nodig was om een V-Flat te maken. Een V-Flat heeft een Witte en een Zwarte kant en is opvouwbaar tot een formaat van 1.04 cm x 1.04 cm x 8 cm. Een V-Flat is daardoor makkelijk te vervoeren. Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan met de kant en klare V-Flat van V-Flat World!

BBP Light importeert en verkoopt V-Flat World voor Europa

Voor meer informatie over de V-Flat World of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

V-FLAT WORLD Foldable V-Flat (Black/White) - 1

V-Flat World
VF-1
860000074803

V-FLAT WORLD Foldable V-Flat Kit (Black/White, 2-Pack) - 2

V-Flat World
VF-2
860000074803 0002

 

V-FLATS ARE NO LONGER A DIY PRODUCT

Here at V-Flat World, our mission is to produce high-quality V-Flats. In addition to being a studio necessity, our V-Flats are foldable and portable so you can take it with you on location.

 

V-Flat kopen?

Het merk V-Flat World is een begrip op het gebied opvouwbare V-Flats voor gebruik in studio’s of op locatie waar foto's, video's en films geschoten worden. V-Flat World maakt opvouwbare V-Flats en is het beste product wat er op dit gebied te krijgen zijn. Vandaar dat BBP Light de V-Flat World V-Flat producten van harte aan kan bevelen. Met de V-Flat World producten je studio inrichten is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt.

V-Flats van V-Flat World kopen bij BBP Light?

Het is bij het maken van opnames op locatie of in een studio belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Dan moet u ook zorgen dat u gebruikt maakt van de allerbeste producten om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met V-Flats van V-Flat World in uw studio te werken. Met V-Flats van V-Flat World haalt u producten in huis waar u op kunt rekenen. BBP Light levert sinds 1992 actief alles op het gebied van continulicht en alle bijbehorende accessoires. Chimera Lighting is een van de topmerken die wij importeren en verkopen voor Nederland.

V-Flat World opvouwbare V-Flat kopen bij BBP Light?

Er zijn heel wat verschillende Light Shaping merken om uw studio mee in te richten verkrijgbaar. Met de V-Flat World V-Flats haalt u het spreekwoordelijke neusje van de zalm in huis. Kom een keer langs in onze uitgebreide showroom met winkel in Amsterdam om hier de opvouwbare V-Flats van V-Flat World te bekijken, maar ook de andere producten die wij van dit merk voor u klaar hebben staan. U zult dan zien dat u met de V-Flats van V-Flat World een goede aankoop doet. We vertellen u in onze showroom graag alles over de producten van V-Flat World, maar u kunt hier natuurlijk ook over bellen of mailen.