V-Flat V-Flat World

V-Flat heeft een witte en een zwarte kant en is handig opvouwbaar. Een V-Flat is de ideale achtergrond om licht te reflecteren of te blokkeren op elke set, in de studio of op locatie. Een V-Flat kan gebruikt worden als achtergrond voor bijvoorbeeld portret fotografie, studio fotografie maar ze worden ook op de set gebruikt door Filmmakers en Videomarkt. Bekende namen die werken met een V-Flat van V-Flat World zijn Felix Kunze, John Russo, Lindsay Adler, Karl Taylor, Peter Hurley, Manny Ortiz, Joel Grimes, Jeff Carpenter. Een V-Flat van V-Flat World is een onmisbaar onderdeel in de uitrusting van elke beeldmaker.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Tijdelijk niet leverbaar - nieuwe voorraad wordt in juli verwacht

Koop hier

Foldable V-Flat (Black-White) V-Flat World - 1

V-Flat World
VF-1
860000074803
Koop hier

Foldable V-Flat (Black-White) V-Flat World - Set of 2 - 2

V-Flat World
VF-2
860000074803 0002

 

V-FLATS ARE NO LONGER A DIY PRODUCT

At V-Flat World, their mission is to produce high-quality V-Flats. In addition to being a studio necessity, our V-Flats are foldable and portable so you can take it with you on location.

 

10 Ways to use V-Flats from V-Flat World

In this short video tutorial V-Flat World founder, Tuvy Lemberg goes over the 10 most common ways our Foldable V-Flats are used and the technique behind the use case.


V-Flat van V-Flat World kopen

Als fotograaf en ook iedere andere beeldmaker heeft soms de behoefte aan een bepaalde lichtinval op uw foto´s. Soms heeft u van een bepaalde kant extra licht nodig en soms kan het nodig zijn dat u een donkere hoek op uw foto´s wilt versterken. U hoeft hiervoor niet altijd afhankelijk te zijn van verlichting of plek waar u verlichting plaatst. V-Flat World helpt u hiermee met achtergrond borden die V-Flat's heten. De V-Flats hebben de ideale grote en passen in elke studio of u nu fotograaf, filmmaker of videomaker bent. Niet alleen om uw lichtinval te beïnvloeden, V-Flat World heeft ook prachtige achtergronden die u voor uw beelden kunt gebruiken.

V-Flat en Duo Boards kopen bij BBP Light

Een hulpmiddel die eigenlijk iedere professionele fotograaf en elke beeldmaker zou moeten hebben, zijn de V-Flat World V-Flat en Duo Boards. Duo Boards zijn simpel in gebruik en doen gewoon waarvoor ze bestemd zijn, namelijk dienen als achtergrond voor product foto´s. Vooral voor het fotograferen van producten zijn de Duo Boards handig in te zetten. Het zijn borden die verkrijgbaar zijn in twee afmetingen, 61x61 cm, en 76x101 cm en bedrukt met een afbeelding. Bijvoorbeeld tegels, graniet, een houten vloer, of cement. Een bord is dubbel bedrukt, voor nog meer keuze. Hierop plaatst u het te fotograferen object en u heeft altijd de gewenste achtergrond. BBP Light verkoopt vele soorten Duo Boards en ander producten van V-Flat World.

Zie het zwart en wit met de V-Flat World V-Flat

Hoe eenvoudig kan het zijn om met licht te spelen? De professionele fotograaf en iedere beeldmaker doet niets liever en wil altijd het perfecte licht in een foto creëren. Dit kan gemakkelijk met de zwart/wit V-Flat panelen van V-Flat World, namelijk de V-Flat World V-Flat. Dit is een inklapbaar board die u als een hoek kunt neerzetten om als achtergrond te gebruiken. Een zijde is zwart en de andere zijde is wit. Gebruikt u de zwarte kant, dan wordt het licht geabsorbeerd en met de witte kant als achtergrond heeft u een nog fellere lichtinval. De V-Flat World V-Flat is opvouwbaar en eenvoudig mee te nemen naar iedere locatie waar u foto´s maakt. Kom de V-Flat bekijken in de showroom van BBP Light of bestel hem direct in onze webshop.