DoPchoice SnapBags, SnapGrids en SnapBoxes

DoPchoice zijn handgemaakte SnapBags, SnapGrids, Snapboxes en Rabbit-Ears voor gebruik in de Broadcast, Film, Foto en Video Industrie. DoPchoice Lightshapers zijn compact, licht in gewicht en in een handomdraai gebruiksklaar om zo te voldoen aan de behoeften van alle beeldmakers wereldwijd. DoPchoice staat bekend om de goede kwaliteit van de producten.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

DoPchoice SnapGrid Kopen?

Als u een DoP choice SnapGrid aanschaft, dan koopt u een handgemaakt product van zeer hoge kwaliteit dat ook nog eens zeer eenvoudig is in het gebruik. U hoeft dit grid namelijk alleen maar even uit de verpakking te halen en hij neemt vrijwel vanzelf de juiste vorm aan. Plaats het SnapGrid voor het continulicht armatuur van uw keuze of op een DoPchoice SnapBag en u kunt direct aan de slag! Een DoPchoice Snapgrid of DoPchoice Snapbag maakt het werk van elke Beeldmaker zo veel eenvoudiger. Ook de DoPchoice Octa SnapBag is helemaal gericht op het ultieme gebruiksgemak. Zo koopt u met de DoPchoice SnapBag, Snapgrid, SnapBox of Lantern van DoPchoice een waardevolle toevoeging voor uw Broadcast, Film, Foto of Video studio waar u jarenlang probleemloos mee kunt werken. Een DoPchoice SnapGrid, SnapBag, SnapBox of Octa Snapbag kopen doet u heel eenvoudig bij BBP Light.

DoPchoice SnapBag, SnapGrid bij BBP Light kopen?

Bent u op zoek naar Lightshapers voor gebruik in een Studio of op locatie? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Bij BBP Light vindt u alle DoP choice SnapGrid, SnapBag, SnapBoxes, Octa SnapBags die u op dit gebied nodig heeft om op professionele wijze de verlichting voor Fotoshoots, Film- en Video opnames in de Studio of op locatie te regelen. Het is hierbij wel belangrijk dat u gebruikt maakt van goede kwaliteit continulicht armaturen en dat u hier ook de juiste DoPchoice Light Shaping accessoires bij gebruikt om zo voor u de perfecte verlichting te regelen. Met de DoPchoice Light Shaping producten beheerst u de lichtval van een armatuur maar kunt u het licht ook perfect sturen in de door u gewenste richting. Met een DoPchoice Snapgrid of Snapbag haalt u niet alleen maar een topproduct in huis, maar maakt u het uzelf ook nog eens heel makkelijk!

DoPchoice kopen bij BBP Light?

BBP Light is al sinds 1992 de belangrijkste importeur en totaal-leverancier van professioneel continulicht en alle bijkomende toebehoren in Nederland. BBP Light verkoopt de beste producten op dit gebied, evenals alle noodzakelijke toebehoren voor Broadcast, Film, Fotografie, Musea, Studio's, Video en alle andere toepassingen die u maar kunt bedenken. Neem gewoon even een kijkje in onze webshop als u meer wilt weten over onze DoPchoice SnapBag, Snapgrid, SnapBox, Octa SnapBag producten, of als u snel en eenvoudig een bestelling wilt doen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten, of langskomen in onze Showroom met winkel in Amsterdam.