Roscotex Butterfly/Overhead Doeken

Roscotex produceert Butterfly/Overhead doeken voor gebruik door Filmmakers, Fotografen, Videomakers en in Studio's. Alle Roscotex Butterflies/Overheads kunnen worden gebruikt in Butterfly/Overhead frames en zijn verkrijgbaar in de maten 4'x4', 6'x6', 8'x8', 12'x12',20'x20', 12'x20', 8'x12' of kunnen ook speciaal op maat gemaakt worden. Roscotex maakt o.a. Roscotex Grid Cloth, Roscotex Silent Grid Cloth, Roscotex Cinebounce, Roscotex Cine Diffuser, Roscotex Cine Griffylon, Roscotex Molton (zwart of wit), Roscotex Commando, Roscotex Muslin, Roscotex Windbag, Roscotex Gobelin, Roscotex Chromakey, Roscotex Net, Roscotex Reflector and Roscotex Silk Butterflies/Overhead doek. Roscotex Butterfly/Overhead doeken worden o.a gebruikt om lichteffecten zoals diffusie, reflectie, lichtintensiteit en kleurtemperatuur etc. te beheersen.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Roscotex Butterfly Doek kopen?

Bent u een professioneel fotograaf, filmer of videomaker? Dan kent u het belang van de juiste accessoires. Als u op zoek bent naar een Roscotex Grid Cloth Butterfly of ander doek voor in uw studio of voor gebruik op locatie, dan raden wij u de Roscotex Butterfly/Overhead doeken van Rosco van harte aan. Naast de Grid Cloth Butterfly Doeken levert Roscotex bijvoorbeeld ook Cinebounce Butterfly/Overhead doek, Cine Diffuser Butterfly doek, Cine Griffylon Butterfly, Molton Butterfly doek, Commando Butterfly doek, Muslin Butterfly/Overhead doek, Windbag Butterfly doek, Gobelin Scrim Butterfly doek, Soft Frost Butterfly doek, Chromakey Butterfly doek en Silk Butterfly doek. Roscotex is een topmerk waar altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Alle Butterfly Doeken van Rosco worden met de hand gemaakt. Met de Grid Cloth Butterfly van Roscotex je studio inrichten of op locatie werken is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt.

Roscotex Silent Grid Cloth Butterfly/Overhead doek kopen bij BBP Light?

Het is bij het maken van opnames in een studio of op locatie belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Dan wilt u er ook voor zorgen dat u de beste producten in huis hebt om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met de Roscotex Silent Grid Cloth Butterfly/Overhead doek of met een van de andere Roscotex Butterfly/Overhead doeken te werken. U haalt met Roscotex Butterfly doeken producten in huis waar u op kunt rekenen, bij BBP Light leveren wij er elastieken bij voor optimaal spannen in Butterfly Frames. Elastieken werkt ook nog eens sneller dan strikken en u verlengt ook nog eens de levensduur van het butterfly/overhead doek! Roscotex is een van de topmerken die wij verkopen. Roscotex Butterfly/Overhead doeken zijn bij BBP Light uit voorraad leverbaar.

Roscotex Butterfly/Overhead doeken kopen bij BBP Light

Roscotex Butterfly/Overhead doeken zijn een onmisbaar onderdeel in elke studio. Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam waar we al onze producten voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio. Veel Roscotex Butterfly/Overhead doeken zijn bij BBP Light uit voorraad leverbaar!