Rosco Butterfly & Overhead Doeken

Rosco maakt Butterfly en Overhead doeken voor gebruik door Filmmakers, Fotografen, Videomakers en in Studio's. Alle Rosco Butterflies en Overheads kunnen worden gebruikt in Butterfly en Overhead frames en zijn verkrijgbaar in de maten 4'x4', 6'x6', 8'x8', 12'x12',20'x20', 12'x20', 8'x12' of kunnen ook speciaal op maat gemaakt worden. Rosco maakt o.a. Rosco Grid Cloth, Rosco Silent Grid Cloth, Rosco Cinebounce, Rosco Cine Diffuser, Rosco Cine Griffylon, Rosco Molton (zwart of wit), Rosco Commando, Rosco Muslin, Rosco Windbag, RoscoGobelin, Rosco Chromakey, Rosco Net, Rosco Reflector and Rosco Silk Butterflies en Overhead doek. Rosco Butterfly en Overhead doeken worden o.a gebruikt om lichteffecten zoals diffusie, reflectie, lichtintensiteit en kleurtemperatuur etc. te beheersen.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Rosco Butterfly Doek kopen?

Bent u een professioneel fotograaf, filmer of videomaker? Dan kent u het belang van de juiste accessoires. Als u op zoek bent naar een Rosco Grid Cloth Butterfly of ander doek voor in uw studio of voor gebruik op locatie, dan raden wij u de Rosco Butterfly/Overhead doeken van Rosco van harte aan. Naast de Grid Cloth Butterfly Doeken levert Rosco bijvoorbeeld ook Cinebounce Butterfly en Overhead doek, Cine Diffuser Butterfly doek, Cine Griffylon Butterfly, Molton Butterfly doek, Commando Butterfly doek, Muslin Butterfly en Overhead doek, Windbag Butterfly doek, Gobelin Scrim Butterfly doek, Soft Frost Butterfly doek, Chromakey Butterfly doek en Silk Butterfly doek. Rosco is een topmerk waar altijd de hoogste kwaliteit wordt geleverd. Alle Butterfly Doeken van Rosco worden met de hand gemaakt. Met de Grid Cloth Butterfly van Rosco je studio inrichten of op locatie werken is een zekere manier om ervoor te zorgen dat elke foto, film of video opname die u maakt helemaal perfect wordt.

Rosco Silent Grid Cloth Butterfly en Overhead doek kopen bij BBP Light?

Het is bij het maken van opnames in een studio of op locatie belangrijk dat alle omstandigheden helemaal in orde zijn. Dan wilt u er ook voor zorgen dat u de beste producten in huis hebt om hiermee aan de slag te gaan. Het is dan ook een goed idee om met de Rosco Silent Grid Cloth Butterfly en Overhead doek of met een van de andere Rosco Butterfly en Overhead doeken te werken. U haalt met Rosco Butterfly doeken producten in huis waar u op kunt rekenen, bij BBP Light leveren wij er elastieken bij voor optimaal spannen in Butterfly Frames. Elastieken werkt ook nog eens sneller dan strikken en u verlengt ook nog eens de levensduur van het butterfly/overhead doek! Rosco is een van de top merken die wij verkopen. Rosco Butterfly en Overhead doeken zijn bij BBP Light uit voorraad leverbaar.

Rosco Butterfly en Overhead doeken kopen bij BBP Light

Rosco Butterfly en Overhead doeken zijn een onmisbaar onderdeel in elke studio. Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. U kunt even op uw gemak een blik werpen op ons assortiment dat we online hebben klaarstaan, maar u bent ook altijd van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Amsterdam waar we al onze producten voor u klaar hebben staan. Zo kunt u eens komen kijken of hier de verlichting tussen zit die u graag zou gebruiken in uw studio. Veel Rosco Butterfly en Overhead doeken zijn bij BBP Light uit voorraad leverbaar!