Alan Gordon

Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass

Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass is een essentieel gereedschap voor professionele setverlichting en is een must have voor Gaffers en DoP's wereldwijd. Het is ontworpen om u in staat te stellen het centrum van uw "key light" of "hot spot" te lokaliseren om nauwkeurig te bepalen waar u de verlichting moet plaatsen voor een optimale dekking. Het stelt u in staat om direct in een licht te kijken zonder verblind te worden. Dit is belangrijk bij het scherpstellen van een licht.

Voor meer informatie over de Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Alan Gordon Blue Ring Gaffer's Glass - BRGG

Alan Gordon
AG-BRGG
Bestel

Alan Gordon Blue Ring Gaffer Glass kopen?

Een Gaffer Glass van Alan Gordon is een essentieel gereedschap voor professionele set verlichting en is een must have voor Gaffers en DoP's wereldwijd. Het is ontworpen om u in staat te stellen het centrum van uw "key light" of "hot spot" te lokaliseren om nauwkeurig te bepalen waar u de verlichting moet plaatsen voor een optimale dekking. Een Alan Gordon Gaffer Glass koopt u bij BBP Light, sinds 1992 de professional op het gebied van Continulicht en alle bijbehorende toebehoren voor op de set.

Alan Gordon Gaffer Glass kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar een Gaffer Glass dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Een Gaffer Glass stelt u in de gelegenheid om in een licht bron te kijken zonder dat u verblind wordt en dat is belangrijk voor het scherp stellen van de diverse armaturen die gebruikt worden op een set. Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van Continulicht en alle bijkomende toebehoren en kunnen u alles vertellen over de Gaffer Glasses van Alan Gordon.

Blue Ring Gaffer Glasses van Alan Gordon?

De Alan Gordon Gaffer Glasses behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Een Alan Gordon Gaffer Glass kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken. We kunnen u dan ook als geen ander alles vertellen wat u maar wilt weten over Gaffer Glasses van Alan Gordon.