Chimera Lighting Lightshaping Tools

Chimera Lighting is sinds 1980 fabrikant van Softboxen, Lanterns, Egg Crates en andere Light Shaping producten voor Broadcast, Film, Fotografie, Studio’s en Video toepassingen. Alle Chimera Lighting producten worden met de hand gemaakt. Kiezen voor een van de Chimera Lighting producten staat gelijk aan kiezen voor kwaliteit. Kom langs in onze showroom en overtuig u zelf!

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden

Pak het professioneel aan en kies voor Chimera Lighting

Bent u werkzaam als professioneel fotograaf of filmmaker? Dan weet u wat het belang van goede verlichting is. Professioneel in een studio fotograferen en/of filmen gaat niet zonder goed instelbare verlichting. Kies daarom voor Chimera Lighting als uw professionele studioverlichting. Chimera Lighting fabriceert al sinds 1980 professionele en hoge kwaliteit verlichting en mag in professionele fotografie- en filmstudio´s niet ontbreken.

Met een Chimera lantern softbox zacht en gelijkmatig verlichten

Subtiele, zachte en gelijkmatige verlichting is voor veel fotografen erg lastig te creëren. De Chimera lantern softbox helpt u een handje. De Chimera lantern softbox is een goed alternatief voor de traditionele papieren bal om de lamp. Chimera heeft hiervoor een speciale stof gekozen, die bijna geheel bolvormig staat en waarbij de lamp ook nog 360° draaibaar blijft. De bolvorming zorgt voor aangename zachte verlichting in de gehele ruimte. Kies een Chimera lantern softbox op basis van de grootte van uw ruimte.

Creëer egaal en diffuus licht met een Chimera POPbank

Een Chimera POPbank is een omhulsel dat rechtstreeks om de armatuur van uw lamp wordt bevestigd. Dit kan zonder een montageframe of speedring. Een Chimera POPbank is verkrijgbaar in diverse afmetingen en met volledige of halve rasterloze frontschermen. Met een Chimera POPbank om uw lamp, wordt zachte en egale verlichting uitgestraald. Welke afmeting lamp u ook heeft, u zult hier zeker een bijpassende POPbank bij kunnen vinden.

BBP Light is de leverancier van uw Chimera softbox

U maakt altijd een goede keuze als u voor een Chimera softbox kiest of voor één van de andere producten van Chimera. Dit gerenommeerde merk is niet voor niets onderdeel van het assortiment van BBP Light. Als professioneel verlichtingsexpert kunnen wij u alles vertellen over welk model van Chimera het beste is voor uw situatie en u kunt de modellen in onze showroom bekijken. U weet al welke producten u wilt? Dan maken wij het u erg gemakkelijk, doordat u de gewenste producten online in onze webshop kunt bestellen.