FaderLux Viewing Glass

De FaderLux Viewing Glass is een multifunctioneel pan glas of gafferglas voor DOP's, Gaffers en First AD's. Het kan worden gebruikt voor het controleren van de contrastinstellingen, het aanpassen van de lamp, F Stop / ND berekening en het berekenen van de wolk - zon intervallen. In de donkerste stand biedt het 99% UV-bescherming. De FaderLux Viewing Glass is de must have voor elke DOP's, Gaffers, Elektriciens en First AD's.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

FaderLux Variable Viewing Glass, stepplessly regulated - Black Body, Red Knurled Ring - VWGBR

FaderLux
FL-VWGBR
Bestel

Faderlux Gaffer Glass kopen?

Een Faderlux Gaffer Glass is een essentieel gereedschap voor professionele set verlichting en is een must have voor Gaffers en DoP's wereldwijd. Het is ontworpen om u in staat te stellen het centrum van uw "key light" of "hot spot" te lokaliseren om nauwkeurig te bepalen waar u de verlichting moet plaatsen voor een optimale dekking. Een Faderlux koopt u bij BBP Light, sinds 1992 de professional op het gebied van Continulicht en alle bijbehorende toebehoren voor op de set.

Faderlux Gaffer Glass kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar een Faderlux Gaffer Glass dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. De FaderLux Viewing Glass is een multifunctioneel pan glas of gaffer glas voor DOP's, Gaffers en First AD's. Het kan worden gebruikt voor het controleren van de contrastinstellingen, het aanpassen van de lamp, F Stop / ND berekening en het berekenen van de wolk - zon intervallen. In de donkerste stand biedt het 99% UV-bescherming. Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van Continulicht en alle bijkomende toebehoren en kunnen u alles vertellen over de Gaffer Glasses van Alan Gordon.

Meer weten over Gaffer Glasses van Faderlux?

De Faderlux Viewing Glass behoort tot de beste producten op dit gebied die er op dit moment te krijgen zijn. Een Faderlux Gaffer Glass kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken. We kunnen u dan ook als geen ander alles vertellen wat u maar wilt weten over Gaffer Glasses van Faderlux.