cinelex-logos

Cinelex

BBP Light is de importeur voor Cinelex.

Cinelex levert draadloze DMX sturing.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Cinelex External Antenna for use with TRX & DESK-TX8 (as spare) - CL-ANT

kg
Cinelex
Bestel

Cinelex AC Adapter 12 vdc 500mA PSU 2.1 x5.5mm (w/UK/EU/US plugs) For use with TRX & DESK-TX8 - CL-PSU

kg
Cinelex
Bestel
Bestel
Bestel
Bestel
Bestel

Cinelex Universal DUAL TX/RX Wireless DMX Transmitter & Receiver (V-Mount). Includes Antenna x1 and AC adapter (w/UK/EU/US plugs) - TRX-V

kg
Cinelex
Bestel

Draadloos DMX

Het draadloos DMX systeem van Cinelex bestelt u bij BBP Light. Met dit betaalbare LumenRadio compatible draadloos DMX systeem kunt u eenvoudig op afstand elk Continulicht armatuur besturen mits voorzien van een DMX ingang. Cinelex Draadloos DMX is het betaalbaarste systeem wat er is en werkt heel eenvoudig. De Cinelex Skynode en de Skynode RDM maken van elk DMX armatuur een draadloos DMX armatuur. De Cinelex TRX-V is geschikt voor gebruik met een v-lock accu.

Draadloos DMX systeem

Als u op zoek bent naar het beste draadloos DMX systeem, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light, Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen maar ook toebehoren zoals draadloze DMX sturing van Cinelex voor u klaar staan, het systeem is LumenRadio compatible. We importen en leveren continulicht en toebehoren zoals een draadloos DMX systeem sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke verlichting maar ook toebehoren u het beste bij uw opname kunt gebruiken. Cinelex Skynode, Cinelex Skynode-RDM,  Cinelex TRX-V en de Cinelex DESK-TX8 behoren tot de beste producten in ons assortiment.

Draadloze DMX sturing

Wilt u draadloze DMX sturing  kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de LumenRadio compatible Cinelex draadloze DMX sturing  die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Cinelex draadloze DMX sturing kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken..