Cinelex Wireless DMX

Eind 2016 lanceerde Cinelex haar eerste draadloze DMX productlijn. Vanaf het begin was de visie duidelijk - een universeel DMX-lichtbesturingssysteem op de markt te brengen dat speciaal was ontworpen voor de TV- & Filmproductie industrie. Inmiddels een aantal jaar verder zijn er duizenden stuks Skynode, Skybridge en TRX verkocht en worden deze over de hele wereld op de sets gebruikt. Van zelfstandige belichters tot aan licht verhuurbedrijven is iedereen het erover eens, het werkt perfect. De draadloze DMX-familie voorziet gebruikers van een oplossing voor elk budget. Cinelex maakt gebruik van de nieuwste protocolstandaarden en biedt een werkelijk universele standaard in draadloze DMX sturing, die voldoet aan de specifieke behoeften van TV- en filmproducties. Cinelex is de Go-To oplossing voor draadloze DMX sturing. Nieuw zijn de Skycast-A, Skycast-C, Skynode2 en Gaffer Control Starter Pack.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

New

Cinelex SKYCAST USB-A Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Transmitter - SKYCAST-A

Cinelex
CL-SKYCAST-A
Bestel
New

Cinelex SKYCAST USB-C Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Transmitter - SKYCAST-C

Cinelex
CL-SKYCAST-C
Bestel

Cinelex SKYNODE2 USB Powered Wireless DMX Receiver CRMX2 with 5-Pin XLR Male Connector - SKYNODE2

Cinelex
CL-SKYNODE2
Bestel

Cinelex SKYNODE-RDM USB Powered Wireless DMX-RDM Receiver with 5-Pin XLR Female Connector. - SKYNODE-RDM

Cinelex
CL-SKYNODE-RDM
Bestel

Cinelex SKYNODE-TX Wireless DMX Transmitter with 5-Pin XLR Female Connector - SKYNODE-TX

Cinelex
CL-SKYNODE-TX
Bestel

Cinelex SKYFI Wi-Fi Art-Net DMX Receiver with 5-Pin XLR Female Connector - SKYFI

Cinelex
CL-SKYFI
Bestel

Cinelex SKYBRIDGE Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Converter - SKYBRIDGE

Cinelex
CL-SKYBRIDGE
Bestel

Cinelex SKYBRIDGE V2 Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Converter Transmitter - SKYBRIDGE-V2

Cinelex
CL-SKYBRIDGE-V2
Bestel

Cinelex TRX-V Switchable Wireless DMX Transmitter & Receiver (V-Lock) - TRX-V

Cinelex
CL-TRX-V
Bestel

Cinelex CL-ANT External Antenna for use with TRX & DESK-TX8 (as spare) - CL-ANT

Cinelex
CL-CL-ANT
Bestel
Bestel

Cinelex PDF Brochure

Draadloze verlichting op de filmset met de Cinelex wireless DMX

Als filmmaker, producent of director, wilt u dat de filmshoots snel geschoten worden. Immers, hoe langer het duurt hoe duurder de productie voor u wordt. Alles moet meewerken op de filmset en verlichting is hier een wezenlijk onderdeel van en misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel. De mate van verlichting bepaalt hoe uw scenes worden opgenomen. Met de Cinelex wireless DMX Skycast-A, Skycast-C, DMX Skynode2, Skynode-RDM, Skynode-TX, Skyfi, Gaffer Control Starter Pack hoeft u zich over de verlichting op uw filmset geen zorgen meer te maken. Op afstand bedient u gemakkelijk draadloos alle verlichting en de bijbehorende effecten met een mooie en compacte lichttafel. Hiermee is uw verlichting uiterst professioneel geregeld.

Optimaliseer uw draadloze verlichting met de Cinelex Skynode2

Maakt u gebruik van een lichttafel om uw verlichting te bedienen op de filmset, maar u bent nog niet geheel draadloos? De Cinelex Skynode2 zal hier een goede aanvulling op zijn. De Cinelex Skynode2 is een draadloze adapter, waarmee het mogelijk is om uw verlichting geheel draadloos te regelen. Het protocol dat hiervoor gebruikt wordt, is het steeds vaker gebruikte LumenRadio. Afhankelijk van de omgeving, heeft u hier een bereik mee tot 100 meter. De Cinelex Skynode2 werkt bovendien naadloos samen met de Cinelex Skybridge2 of de Gaffer Control Starter Pack en diverse verlichtingsarmaturen. Skynode2 is klein en compact en in diverse versies verkrijgbaar bij BBP Light.

De Cinelex Skybridge2 als DMX converter

Ook de Skybridge2 is een populair product van Cinelex en is een DMX converter die samenwerkt met de protocollen LumenRadio en Art-Net. Ook hiermee wordt u in staat gesteld om op afstand uw verlichting professioneel en draadloos te bedienen en te regelen. Wilt u meer weten over de producten van Cinelex? Neem dan contact op met BBP Light. Wij zijn volledig op de hoogte van het assortiment van Cinelex en wat dit merk voor u kan betekenen. Uiteraard mag u ook altijd langskomen in onze showroom om het productaanbod te bekijken en anders is het online bestellen van Cinelex producten erg gemakkelijk.