Cinelex Wireless DMX

Eind 2016 lanceerde Cinelex haar eerste draadloze DMX productlijn. Vanaf het begin was de visie duidelijk - een universeel DMX-lichtbesturingssysteem op de markt te brengen dat speciaal was ontworpen voor de TV- & Filmproductie industrie. Inmiddels een aantal jaar verder zijn er duizenden stuks Skynode, Skybridge en TRX verkocht en worden deze over de hele wereld op de sets gebruikt. Van zelfstandige belichters tot aan licht verhuurbedrijven is iedereen het erover eens, het werkt perfect. De draadloze DMX-familie voorziet gebruikers van een oplossing voor elk budget. Cinelex maakt gebruik van de nieuwste protocolstandaarden en biedt een werkelijk universele standaard in draadloze DMX sturing, die voldoet aan de specifieke behoeften van TV- en filmproducties. Cinelex is de Go-To oplossing voor draadloze DMX sturing.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Bestel
Bestel

Cinelex Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Converter Transmitter - SKYBRIDGE

Cinelex
CL-SKYBRIDGE
Bestel

Cinelex Wi-Fi Art-Net DMX Receiver with 5-Pin XLR Female Connector - SKYFI

Cinelex
CL-SKYFI
Bestel
Bestel
Bestel

Cinelex Wireless DMX Transmitter with 5-Pin XLR Female Connector - SKYNODE-TX

Cinelex
CL-SKYNODE-TX
Bestel
Bestel

Cinelex External Antenna for use with TRX & DESK-TX8 (as spare) - CL-ANT

Cinelex
CL-CL-ANT
Bestel
Bestel

Cinelex PDF Brochure

Draadloze verlichting op de filmset met de Cinelex wireless DMX

Als filmmaker, producent of director, wilt u dat de filmshoots snel geschoten worden. Immers, hoe langer het duurt hoe duurder de productie voor u wordt. Alles moet meewerken op de filmset en verlichting is hier een wezenlijk onderdeel van en misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel. De mate van verlichting bepaalt hoe uw scenes worden opgenomen. Met de Cinelex wireless DMX hoeft u zich over de verlichting op uw filmset geen zorgen meer te maken. Op afstand bedient u gemakkelijk draadloos alle verlichting en de bijbehorende effecten met een mooie en compacte lichttafel. Hiermee is uw verlichting uiterst professioneel geregeld.

Optimaliseer uw draadloze verlichting met de Cinelex Skynode

Maakt u gebruik van een lichttafel om uw verlichting te bedienen op de filmset, maar u bent nog niet geheel draadloos? De Cinelex Skynode zal hier een goede aanvulling op zijn. De Cinelex Skynode is een draadloze adapter, waarmee het mogelijk is om uw verlichting geheel draadloos te regelen. Het protocol dat hiervoor gebruikt wordt, is het steeds vaker gebruikte LumenRadio. Afhankelijk van de omgeving, heeft u hier een bereik mee tot 100 meter. De Cinelex Skynode werkt bovendien naadloos samen met de Cinelex DMX en diverse verlichtingsarmaturen. Skynode is klein en compact en in diverse versies verkrijgbaar bij BBP Light.

De Cinelex Skybridge als DMX converter

Ook de Skybridge is een populair product van Cinelex en is een DMX converter die samenwerkt met de protocollen LumenRadio en Art-Net. Ook hiermee wordt u in staat gesteld om op afstand uw verlichting professioneel en draadloos te bedienen en te regelen. Wilt u meer weten over de producten van Cinelex? Neem dan contact op met BBP Light. Wij zijn volledig op de hoogte van het assortiment van Cinelex en wat dit merk voor u kan betekenen. Uiteraard mag u ook altijd langskomen in onze showroom om het productaanbod te bekijken en anders is het online bestellen van Cinelex producten erg gemakkelijk.