cinelex-logos

Cinelex Wireless DMX

Eind 2016 lanceerde Cinelex haar eerste draadloze DMX productlijn. Vanaf het begin was de visie duidelijk - een universeel DMX-lichtbesturingssysteem op de markt te brengen dat speciaal was ontworpen voor de TV- & Filmproductie industrie. Inmiddels een aantal jaar verder zijn er duizenden stuks Skynode, Skybridge en TRX verkocht en worden deze over de hele wereld op de sets gebruikt. Van zelfstandige belichters tot aan licht verhuurbedrijven is iedereen het erover eens, het werkt perfect. De draadloze DMX-familie voorziet gebruikers van een oplossing voor elk budget. Cinelex maakt gebruik van de nieuwste protocolstandaarden en biedt een werkelijk universele standaard in draadloze DMX sturing, die voldoet aan de specifieke behoeften van TV- en filmproducties. Cinelex is de Go-To oplossing voor draadloze DMX sturing.

Voor meer informatie over de Cinelex Wireless DMX of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Bestel
Bestel

Cinelex Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Converter Transmitter - SKYBRIDGE

Cinelex
CL-SKYBRIDGE
Bestel

Cinelex Wi-Fi Art-Net DMX Receiver with 5-Pin XLR Female Connector - SKYFI

Cinelex
CL-SKYFI
Bestel
Bestel
Bestel

Cinelex Wireless DMX Transmitter with 5-Pin XLR Female Connector - SKYNODE-TX

Cinelex
CL-SKYNODE-TX
Bestel
Sale
Bestel

Cinelex External Antenna for use with TRX & DESK-TX8 (as spare) - CL-ANT

Cinelex
CL-CL-ANT
Bestel
Bestel

Cinelex PDF Brochure

Cinelex Skynode kopen

Het draadloos DMX systeem van Cinelex koopt u eenvoudig bij BBP Light. Met dit betaalbare LumenRadio compatible draadloos DMX systeem van Cinelex kunt u eenvoudig op afstand elk continulicht armatuur besturen mits voorzien van een DMX ingang. Cinelex Draadloos DMX is het betaalbaarste systeem wat er op dit gebied te krijgen is en is heel eenvoudig in gebruik. De Cinelex Skynode, Skynode RDM en Skybridge maken van elk DMX armatuur een draadloos DMX armatuur. De Cinelex TRX-V is geschikt voor gebruik met een v-lock accu.

Skybridge Cinelex kopen

Als u op zoek bent naar het beste draadloos DMX systeem, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij verkopen namelijk een zeer ruim assortiment continulicht armaturen maar ook alle toebehoren hiervoor zoals draadloze DMX sturing van Cinelex, het Cinelex systeem is LumenRadio compatible. BBP Light importeert en verkoopt professioneel continulicht en alle daarbij behorende toebehoren zoals een draadloos DMX systeem van Cinelex. Wij weten dan ook als geen ander welke professionele continuverlichting maar ook welke toebehoren u het beste bij uw opname kunt gebruiken. Cinelex Skynode, Cinelex Skynode-RDM, Cinelex Skybridge, Cinelex TRX-V en de Cinelex DESK-TX8 behoren tot de allerbeste producten in ons assortiment op het gebied van draadloze DMX.

Draadloze DMX sturing van Cinelex kopen bij BBP Light

Wilt u draadloze DMX sturing kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de LumenRadio compatible Cinelex draadloze DMX sturing die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over professionele continulicht armaturen die het beste bij dit Cinelex draadloze DMX systeem passen. U bent ook altijd welkom in onze showroom met winkel, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons complete assortiment Cinelex draadloze DMX sturing kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken.