cinelex-logos

Cinelex Wireless DMX

Eind 2016 lanceerde Cinelex haar eerste draadloze DMX productlijn. Vanaf het begin was de visie duidelijk - een universeel DMX-lichtbesturingssysteem op de markt te brengen dat speciaal was ontworpen voor de TV- & Filmproductie industrie.

Inmiddels een aantal jaar verder zijn er duizenden stuks Skynode, Skybridge en TRX verkocht en worden deze over de hele wereld op de sets gebruikt. Van zelfstandige belichters tot aan licht verhuurbedrijven is iedereen het erover eens, het werkt perfect. De draadloze DMX-familie voorziet gebruikers van een oplossing voor elk budget. Cinelex maakt gebruik van de nieuwste protocolstandaarden en biedt een werkelijk universele standaard in draadloze DMX sturing, die voldoet aan de specifieke behoeften van TV- en filmproducties. Cinelex is de Go-To oplossing voor draadloze DMX sturing.

BBP Light importeert en verkoopt Cinelex Wireless DMX.

Voor meer informatie over de Cinelex Wireless DMX of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Bestel
Bestel
Sale

Cinelex Wi-Fi Art-Net to Wireless DMX Converter Transmitter - SKYBRIDGE

Cinelex
CL-SKYBRIDGE
Bestel

Cinelex Wi-Fi Art-Net DMX Receiver with 5-Pin XLR Female Connector - SKYFI

Cinelex
CL-SKYFI
Bestel
Sale
Bestel
Sale
Bestel

Cinelex Wireless DMX Transmitter with 5-Pin XLR Female Connector - SKYNODE-TX

Cinelex
CL-SKYNODE-TX
Bestel
Bestel
Sale
Bestel

Cinelex External Antenna for use with TRX & DESK-TX8 (as spare) - CL-ANT

Cinelex
CL-CL-ANT
Bestel
Bestel

Draadloos DMX

Het draadloos DMX systeem van Cinelex bestelt u bij BBP Light. Met dit betaalbare LumenRadio compatible draadloos DMX systeem kunt u eenvoudig op afstand elk Continulicht armatuur besturen mits voorzien van een DMX ingang. Cinelex Draadloos DMX is het betaalbaarste systeem wat er is en werkt heel eenvoudig. De Cinelex Skynode en de Skynode RDM maken van elk DMX armatuur een draadloos DMX armatuur. De Cinelex TRX-V is geschikt voor gebruik met een v-lock accu.

Draadloos DMX systeem

Als u op zoek bent naar het beste draadloos DMX systeem, dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light, Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment lampen maar ook toebehoren zoals draadloze DMX sturing van Cinelex voor u klaar staan, het systeem is LumenRadio compatible. We importen en leveren continulicht en toebehoren zoals een draadloos DMX systeem sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke verlichting maar ook toebehoren u het beste bij uw opname kunt gebruiken. Cinelex Skynode, Cinelex Skynode-RDM,  Cinelex TRX-V en de Cinelex DESK-TX8 behoren tot de beste producten in ons assortiment.

Draadloze DMX sturing

Wilt u draadloze DMX sturing  kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de LumenRadio compatible Cinelex draadloze DMX sturing  die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over de verlichting die het beste bij past. U bent ook altijd welkom in onze showroom, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Cinelex draadloze DMX sturing kunt u hier eens op uw gemak komen bekijken..