Kino Flo Lighting Systems

Kino Flo is een hele bekende naam in  de Film, Fotografie, Studio’s, Video’s en Musea wereld. Al meer dan drie decennia is Kino Flo koploper op het gebied van kleurcorrectheid en dat geldt voor alle modellen in de Kino Flo productlijn. De huidtinten van zijn meer dan perfect te noemen. Bekende Kino Flo LED armaturen zijn de Kino Flo MIMIK (VR), Kino Flo Diva-Lite, Kino Flo Celeb, Kino Flo FreeStyle, Kino Flo FreeStyle Air en de Kino Flo Image. De Kino Flo LED Softlights en Tube armaturen zijn o.a. voorzien van camera look-up tables voor het harmoniseren van Kino Flo verlichting met (cinema) camera's, een suite van upgradebare kleuren- en sfx functies en nog veel meer!

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Kino Flo MIMIK LED kopen?

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting om in uw studio of op locatie te gebruiken, dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. Wij zijn al sinds 1992 de expert op het gebied van continue verlichting en alle toebehoren die u daarbij maar nodig kunt hebben. We verkopen louter de topmerken, waar ook het merk Kino Flo toe behoort. Of u nu een professional bent op het gebied van fotografie, filmen of videomaker. De Kino Flo LED lights zijn lampen die in elke situatie op zijn plaats zijn. Nieuw zijn de Kino Flo MIKIK (VR Lighting), Kino Flo FreeStyle en FreeSyle Air LED armaturen, RGB met 2 white chips. Wie op zoek is naar kwaliteit gaat voor Kino Flo!

Kino Flo FreeStyle T44 LED kopen bij BBP Light?

Met Kino Flo LED verlichting kunt u rekenen op licht van de beste kwaliteit. Een perfecte lichtkleur, een mooie intensiteit... De Kino Flo FreeStyle T44 Led verlichting is in alle opzichten absoluut perfect te noemen. Wij zijn er trots op dat wij Kino Flo producten in ons assortiment hebben. Kino Flo FreeStyle LED kopen voor Broadcast, Film, Fotografie en Studio verlichting is heel eenvoudig in onze webshop. Kies gewoon de Kino Flo FreeStyle LED verlichting die het beste bij uw wensen past. U kunt ook altijd contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom als u een vraag heeft over een bepaald Kino Flo product of andere producten in ons assortiment. U kunt de Kino Flo armaturen ook bekijken in onze shworoom in Amsterdam.

Kino Flo Diva-Lite, Celeb, Image of FreeStyle LED kopen?

Als beeldmaker is het belangrijk dat u precies het product koopt dat past bij uw behoeften. Daarom raden wij u aan bij BBP Light te kijken als u op zoek bent naar continue verlichting voor uw Broadcast, Film, Fotografie of Studio. De Kino Flo Diva-Lite, Celeb, FreeStyle, FreeStyle Air en Image LED verlichting is verkrijgbaar in onze websshop maar ook in onze showroom. Wij hebben een uitgebreide showroom in Amsterdam waar u van harte welkom bent. Wilt u meer weten over een bepaald product of wilt u het testen, wij beantwoorden graag al uw vragen.