Kino Flo

Kino Flo Lighting Systems

De Kino Flo armaturen worden gebruikt in Films, Fotografie, Studio’s, Video’s en Musea. Sinds de ontwikkeling van de True match buizen in de jaren '80 heeft Kino Flo in die jaren al gelijk het voortouw genomen in het ontwerp en de productie van LED's, waardoor een kleurcorrecte, kleurstabiele lijn in Kunstlicht en Daglicht LED-emitters is ontstaan. Al meer dan drie decennia is Kino Flo koploper op het gebied van kleurcorrectheid en dat geldt voor alle modellen in de productlijn.

In 2019 maakt Kino Flo weer een sprong voorwaarts in kleurbeheer firmware en kleurweergave. Het bedrijf is pionier op het gebied van een nieuwe generatie LED-softlights, die zijn voorzien van camera look-up tabels voor het harmoniseren van Kino Flo verlichting met (cinema)camera's en een suite van upgradebare kleuren- en special effectenfuncties via Kino's eigen True Match firmware die de kleurruimte naar een nieuw artistiek niveau tillen. Net als de grote Europese kunstmeesters van weleer, kunnen cinematografen hun eigen LED "pigmenten" selecteren en mengen en zo de regie over hun beelden in eigen hand te houden.

Kino Flo LED Lights

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting om in uw studio of op locatie te gebruiken, dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. Wij zijn al sinds 1992 de expert op het gebied van continue verlichting en alle toebehoren die u daarbij maar nodig kunt hebben. We verkopen louter de topmerken, waar ook het merk Kino Flo toe behoort. Of u nu een professional bent op het gebied van fotografie, filmen of videomaker. De Kino Flo LED lights zijn lampen die in elke situatie op zijn plaats zijn.

Kino Flo LED verlichting bij BBP Light/span>

Kino Flo LED verlichting is verlichting waarbij u kunt rekenen op licht van de mooiste kwaliteit. Een perfecte lichtkleur, een mooie intensiteit… Deze verlichting is op alle verschillende manieren helemaal perfect te noemen. We zijn er dan ook trots op om de producten van Kino Flo in ons assortiment te mogen voeren. Kino Flo LED verlichting kopen is heel eenvoudig in onze webshop. U kiest gewoon de verlichting die het beste op uw wensen aansluit. Wij zorgen er dan voor dat deze verlichting naar u toe wordt gestuurd. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom als u een vraag heeft over een bepaald product.

Wilt u Kino Flo LED verlichting kopen?/span>

Het is belangrijk dat u precies dat product koopt dat helemaal op uw wensen aansluit. We raden u dan ook aan om eens bij BBP Light te komen kijken als u op zoek bent naar continu verlichting, of de hierbij behorende producten. Kino LED verlichting kunt u bij ons ook altijd even in het echt komen bekijken. We hebben namelijk een showroom in Amsterdam, waar uw ook onze producten kunt komen bekijken. Als u over een bepaald product meer wil weten, dan kunt u hier ook zonder altijd problemen al uw vragen aan ons over stellen.