Kino Flo

Kino Flo Lighting Systems

Kino Flo is een bekende naam in  de Film, Fotografie, Studio’s, Video’s en Musea wereld. Al meer dan drie decennia is Kino Flo koploper op het gebied van kleurcorrectheid en dat geldt voor alle modellen in de Kino Flo productlijn. De huidtinten van zijn meer dan perfect te noemen. Bekende Kino Flo LED armaturen zijn de Kino Flo Diva-Lite, Kino Flo Celeb, Kino Flo FreeStyle en de Kino Flo Image. De Kino Flo LED Softlights en Tube armaturen zijn o.a. voorzien van camera look-up tables voor het harmoniseren van Kino Flo verlichting met (cinema) camera's, een suite van upgradebare kleuren- en sfx functies en nog veel meer!

Voor meer informatie over de Kino Flo armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Kino Flo FreeStyle LED kopen?

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting om in uw studio of op locatie te gebruiken, dan raden we u aan om eens een kijkje te komen nemen in het assortiment van BBP Light. Wij zijn al sinds 1992 de expert op het gebied van continue verlichting en alle toebehoren die u daarbij maar nodig kunt hebben. We verkopen louter de topmerken, waar ook het merk Kino Flo toe behoort. Of u nu een professional bent op het gebied van fotografie, filmen of videomaker. De Kino Flo LED lights zijn lampen die in elke situatie op zijn plaats zijn.

FreeStyle T44 LED kopen bij BBP Light?

Bij Kino Flo LED verlichting kunt rekenen op licht van de mooiste kwaliteit. Een perfecte lichtkleur, een mooie intensiteit… Deze FreeStyle T44 Led verlichting is op alle verschillende manieren helemaal perfect te noemen. We zijn er dan ook trots op om de producten van Kino Flo in ons assortiment te mogen voeren. Kino Flo FreeStyle LED Film, Fotografie en Studio verlichting kopen is heel eenvoudig in onze webshop. U kiest gewoon de FreeStyle LED verlichting die het beste op uw wensen aansluit. U kunt ook altijd even contact met ons opnemen of langskomen in onze showroom als u een vraag heeft over een bepaald product.

Kino Flo FreeStyle LED verlichting kopen?

Het is belangrijk dat u precies dat product koopt dat helemaal op uw wensen aansluit. We raden u dan ook aan om eens bij BBP Light te komen kijken als u op zoek bent naar continu verlichting voor uw Film, Fotografie of Studio. Kino FreeStyle LED verlichting kunt u bij ons ook altijd even in het echt komen bekijken. We hebben een showroom in Amsterdam waar u van harte welkom bent. Als u over een bepaald product meer wil weten of het wil testen, dan kunt u hier ook zonder altijd problemen al uw vragen aan ons over stellen.