lp-logo2

Litepanels LED Armaturen

De Litepanels Astra, Litepanels Gemini Soft en de Litepanels Hard worden veel gebruikt in de Broadcast, Film, Fotografie, Studio en bij Video opnamen. Voor meer informatie over de Litepanels producten of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Litepanels Astra LED licht kopen?

Bij BBP Light vindt u een ruim assortiment continu verlichting en bijbehorende toebehoren. Wij verkopen de producten van een groot aantal bekende topmerken die elke fotograaf, filmer, videomaker en Museum bekend voor zal komen. Neem bijvoorbeeld Litepanels. Litepanels is een fabrikant met een zeer goede reputatie op het gebied van LED armaturen voor gebruik op de set. Bent u op zoek naar LED licht dat van elke opname iets bijzonders kan maken? Litepanels heeft het dan wel in huis. Wij verkopen een bijzonder breed scala aan Litepanels producten van dit bekende topmerk. We raden u daarbij aan om gewoon eens rustig in ons assortiment te kijken om te zien wat wij hier allemaal voor u klaar hebben staan.

Litepanels Gemini Soft LED of Astra LED kopen bij BBP Light?

Wilt u Litepanels LED licht kopen? Dan raden wij u aan om gewoon even in ons assortiment te komen kijken. Bij BBP Light vindt u de beste verlichting van dit topmerk. Het is belangrijk om voor elke shoot of opname de perfecte verlichting te gebruiken. Wilt u professioneel continulicht gaan gebruiken? Bij BBP Light zijn we al sinds 1992 actief op het gebied van continu verlichting en alle bijkomende toebehoren. We kunnen u dan ook als geen ander vertellen wat u allemaal van de LED verlichting van Litepanels kunt verwachten. Enkele bekende voorbeelden van Litepanels armaturen zijn de Litepanels Gemini 1x1 Soft LED met RGB, Litepanels Gemini 2x1 Soft LED met RGB, Litepanels Astra Soft LED Bi-Color, Litepanels Astra 3X LED Bi-Color, Litepanels Astra 6X LED Bi-Color. Allemaal Litepanels krachtpatsers die niet verlopen in kleur en lichtopbrengst.

Litepanels Gemini Soft LED met RGB kopen bij BBP Light?

De Litepanels Gemini Soft LED met RGB verlichting behoort tot de allerbeste producten die er op dit moment op dit gebied te krijgen zijn. Litepanels LED Licht kopen doet u natuurlijk bij de experts van BBP Light. We weten precies welke Litepanels LED armaturen er het beste in welke situatie gebruikt moet worden om tot het ideale resultaat te komen. Neem gewoon even contact met ons op als u vragen heeft, of loop een keer binnen in onze showroom met winkel in Amsterdam. Wij hebben al onze producten hier voor u klaarstaan, zodat u alles met eigen ogen kunt bekijken.