Licht Statieven

Licht Statieven & Grip zijn onlosmakelijk verbonden met de werkzaamheden van elke Beeldmaker en zijn er in vele soorten en maten zoals de bekende C- Stand met accessoires, Baby Stand, Combo Stand, Roller stand, Lighting Booms & Boom Stands, Wind Up Stands, Slider Stands en Overhead stands. Op deze pagina vind u een overzicht van alle Statieven en Grip oplossingen die wij in ons assortiment hebben. Staat het product wat u zoekt er niet bij? Laat het ons weten dan wij gaan voor u op zoek naar een passende oplossing.

Voor meer informatie over Licht Statieven & Grip of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Licht Statief Kopen?

Als u actief bent als professioneel fotograaf, filmer, videomaker of in de studio werkt dan snapt u het belang van het gebruik van de beste materialen. Er hoeft maar een klein detail niet te kloppen aan uw opstelling en u merkt het verschil in kwaliteit direct. Dit kan te maken hebben met uw foto-, video- of filmapparatuur, maar het kan ook aan een andere factor liggen. Zo is de belichting in een studio heel belangrijk. Het juiste licht kan van een mooie foto een prachtige foto maken, en een filmopname net dat extra stukje sfeer geven. U moet dan niet alleen letten op de aanschaf van de juiste lampen, maar ook van bijvoorbeeld een perfect lamp statief. Hiermee zorgt u ervoor dat uw lampen altijd stevig en stabiel blijven staan.

Licht Statief kopen bij BBP Light?

Met een professioneel lampstatief zorgt u ervoor dat uw verlichting altijd in de juiste hoek en op de goede hoogte blijft staan. Dit is heel belangrijk als u bijvoorbeeld bezig bent met film, foto, video opname of in de studio werkt en niet wilt dat de verlichting halverwege de opname opeens anders wordt omdat de lamp is verschoven. Bij BBP Light verkopen we lampstatieven waar u op kunt vertrouwen. Wij helpen u graag bij het maken van een keuze voor het juiste lampstatief.

Een Licht Statief bestellen bij BBP Light?

Bij BBP Light hebben we al sinds 1992 ervaring als importeur en leverancier van professioneel continulicht en alle toebehoren. Voor uw lamp een statief kopen doet u dan ook het beste bij ons. Niet alleen vindt u bij ons voor elke lamp een statief dat hierbij past, maar ook het beste advies op het gebied van lampstatieven. We laten u graag weten welk lampstatief het beste aansluit op uw situatie. U kunt natuurlijk ook altijd een keer langskomen in onze showroom om onze statieven en vele andere producten eens in het echt te bekijken en uit te proberen.