Studio Ontwerp & Inrichting

BBP Light is al sinds 1992 een bekende naam op het gebied van professioneel continulicht en alle bijkomende toebehoren. Bij BBP Light hebben wij ruime ervaring in het ontwerpen, inrichten en installeren van studio verlichting.
Wij creëren en leveren maatwerk oplossingen voor elke studio!

Het is ons primaire doel om om binnen het beschikbare budget een goed en gedegen lichtplan te realiseren dat voldoet aan alle eisen van de klant. De professionele continulicht merken die wij hierbij gebruiken zijn van gerenommeerde fabrikanten en deze verlopen niet in kleur en lichtopbrengst en gaan daardoor jarenlang probleemloos mee.

Met meer dan 30 jaar ervaring in de Broadcast, Film, Fotografie, Musea en Video industrie bent u bij BBP Light dan ook aan het juiste adres om u te ontzorgen voor het gehele traject en u te voorzien van een goed en gedegen advies ongeacht de grote en het beschikbare budget van de studio.

Bent u benieuwd naar onze werkwijze of wilt u een vrijblijvende afspraak met ons maken belt u dan met +31 (0)20 - 690 98 98 of mailt naar info@bbplight.com.

U bent uiteraard ook altijd van harte welkom in onze showroom in Amsterdam waar wij alle continulicht merken en alle toebehoren opgesteld hebben staan.  Onze openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 8.00 -17.00u.

BBP Light
Abberdaan 194 - 196
1046 AB Amsterdam
(vrij parkeren)