DoPchoice Rabbit-Ears

DoPchoice Rabbit-Ears is een nieuwe en snelle manier voor het bevestigen van een softbox op standaard vierkante of rechthoekige LED armaturen die gebruikt worden in de Broadcast, Film, Foto en Video industrie. DoPchoice Rabbit Ears zijn er in verschillende uitvoeringen: Rabbit-Ears Mini, Rabbit-Ears Rectangular, Rabbit-Ears Square en de Rabbit-Ears Crossover. Afhankelijk van het merk en type LED armatuur kan het nodig zijn om een extra bevestiging adapter te gebruiken. Rabbit-Ears zijn geschikt voor DoPchoice lanterns, vierkante, rechthoekige en octa snapbags. Heeft u vragen, laat het ons dan weten. Wij helpen u graag verder!

DoPchoice Octa SnapBag met Rabbit-Ears kopen?

DoPchoice RABBIT-EARS is een andere manier van een Softbox, Lantern of Octa Softbox bevestigen op een LED armatuur dat gebruikt wordt tijdens Broadcast, Film, Fotografie, Studio’s en Video opnamen. DoPchoice RABBIT-EARS zijn zo veelzijdig dat een enkele eenheid kan worden gebruikt voor montage op veel verschillende merken LED verlichting. Met DoPchoice RABBIT-EARS kunnen softboxen in minder dan drie minuten stevig worden gemonteerd. DoPchoice Rabbit-Ears zijn verkrijgbaar in vier vormen: de RABBIT-EARS Mini, RABBIT-EAR Rectangular, RABBIT-EAR Square en de RABBIT-EAR Crossover voor achthoekige, vierkante en omnidirectionele softboxen.

DoPchoice Rabbit-Ears kopen bij BBP Light?

Wilt u het licht oppervlak van een langwerpig LED armatuur van uw keuze vergroten dan doet u dit heel eenvoudig met de DoPchoice Rabbit-Ears. Het is heel eenvoudig om een Rabbit-Ears Rectangular op een Creamsource Vortex8 te bevestigen en dan het lichtoppervlak te vergoten tot een Octa5’of Octa7’ formaat of er een Lantern3’of lantern5’. Of wat te denken van de DoPchoice Medium Softbox. Mogelijkheden te over om het armatuur van uw wens optimaal te gebruiken. Met de DoPchoice SnapBag, Lantern en Octa in combinatie met de DoPchoice Rabbit-Ears haalt u een Top product in huis waar u jaren plezier van heeft. Kom gerust eens langs in onze winkel met showroom in Amsterdam waar wij de DoPchoice producten overzichtelijk bij elkaar voor u klaar hebben staan!

DoPchoice Lightshaping Gear koopt u bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar de juiste verlichting die er te krijgen is, dan hoort daar ook de juiste Softbox, Lantern of Octa Softbox bij. Dan kunnen wij u de producten van DoPchoice van harte aanbevelen. Met de juiste DoPchoice Softbox, lanter of Octa SnapBag in combinatie met de DoPchoice Rabbit-Ears creëert u precies de sfeer op set waar u naar op zoek bent. De DoPchoice producten zijn perfect geschikt om in combinatie met de hedendaagse milieuvriendelijke LED continu verlichting te gebruiken als u met opnames bezig bent, of als u uw onderwerp zo mooi mogelijk wilt verlichten. We vertellen u graag meer over de diverse DoPchoice producten. Kom gerust langs in onze showroom in Amsterdam of neem een kijkje in onze webshop waar alle DoPchoice producten ook te vinden zijn.