DoPchoice Butterfly Honeycomb

De DoPchoice Butterfly Honeycomb is een door DoPchoice slim ontworpen variant op de bekende Butterfly Grids en ze zijn ook ideaal om de lichtspreiding voor elk armatuur te regelen. Waar de DoPchoice Butterfly Grid vierkante openingen heeft om controle over het licht uit te oefenen is dit bij de DoPchoice Butterfly Honeycomb zeshoekig. De DoPchoice Butterfly Honeycomb zijn makkelijk te gebruiken in allerlei typen frames. Ook voor de Butterfly Honeycomb geldt dat ze strak spannen in elke positie zonder door te zakken!

DoPchoice B0606H40 6ft x 6ft Butterfly Grid HONEYCOMB 40 degree - B0606H40

DoPchoice
DP-B0606H40
Bestel

DoPchoice B0808H40 8ft x 8ft Butterfly Grid HONEYCOMB 40 degree - B0808H40

DoPchoice
DP-B0808H40
Bestel

DoPchoice B1212H40 12ft x 12ft Butterfly Grid HONEYCOMB 40 degree - B1212H40

DoPchoice
DP-B1212H40
Bestel

DoPchoice Butterfly Honeycomb Grid kopen?

DoPchoice Butterfly Honeycomb Grids worden gebruikt om voor de lamp te plaatsen om zo het licht te sturen tijden opnamen bij Film, Fotografie of Video opnamen. Bij BBP Light vind u een ruim assortiment DoPchoice Butterfly Honeycomb Grids., Butterfly Grids en andere lightshaping producten. De DoPchoice Butterfly Honeycomb Grids zijn in verschillende maten leverbaar. DoPchoice Butterfly Honeycomb Grids zijn handgemaakt en zijn onverwoestbaar. Met DoPchoice haalt u het beste van het beste in huis waar u jaren gebruik plezier van heeft en wij kunnen u DoPchoice dan ook van harte aanbevelen. DoPchoice wordt veel gekopieerd maar heeft met afstand betere kwaliteit waar u jaar in jaar uit gebruiksgemak van heeft en zeker geen spijt van krijgt!

DoPchoice Butterfly Honeycomb Grid kopen bij BBP Light?

DoPchoice Softboxen, Grids en andere Lights Shaping producten en professioneel continulicht koopt u bij de specialisten van BBP Light. Al meer dan 30 jaar ervaring en kennis en vakmanschap op het gebied van professioneel continulicht en alle bij behorende accessoires zoals de DoPchoice Butterfly Grids, DoPchoice SnapBag Softboxen, DoPchoice SnapGrids en ga zo maar door. U bent van harte welkom in onze showroom met winkel in Amsterdam waar wij een keur aan producten voor uw opgesteld hebben staan waaronder het Topmerk DoPchoice. Wij laten u graag zien waar de verschillen zitten en waarom kiezen voor DoPchoice de enige juiste keuze is waar u zeker geen spijt van gaat krijgen! Waarom genoegen nemen met een kopie als het origineel vele malen beter is en werkt. Met DoPchoice Butterfly Grids wordt het werken op set u wel heel makkelijk gemaakt. Geen gedoe, DoPchoice producten zakken niet door en het licht komt op de precies plaats waar u het wil hebben. Wij kunnen u DoPchoice dan ook van harte aanbevelen!

DoPchoice Butterfly Grid kopen bij BBP Light?

De variant op de DoPchoice Butterfly Grid is de DoPchoice Butterfly Honeycomb Grid. Het verschil zit hem in de manier waarop het licht door het grid gestuurd wordt. De kwaliteit van de grird is exact dezelfde zoals u die ook mag verwachten van DoPchoice. Ook de DoPchoice Butterfly Grid is een hand gemaakt product wat ook op spanning blijft in een frame en niet door gaat hangen. DoPchoice wordt veel gekopieerd maar het is en blijft zeker de beste in zijn soort. Met de aanschaf van een DoPchoice Butterfly Grid of Butterfy Honeycomb Grid haalt u het beste van het beste in huis waar u zeker geen spijt van krijgt! Wilt u meer weten? Bel of mail ons dan en u bent ook van harte welkom in onze showroom in Amsterdam waar wij de DoPchoice producten voor u overzichtelijk opgesteld hebben staan.