DoPchoice SnapBag Octa

Naast de bekende DoPchoice Octa3', DoPchoice Octa5' en DoPchoice Octa7' die gebruikt worden in combinatie met de DoPchoice Rabbit-Ears heeft DoPchoice nu de Rabbit-Rounder Octa SnapBag ontwikkeld voor gebruik met LED armaturen met een Bowens Mount, Nanlite Mount of Fiilex Mount. De Rabbit-Rounder maakt gebruik van een adapter die achterop de SnapBag Octa geklikt kan worden. Met de DoPchoice Octa SnapBag is het voor elke beeldmaker zeer eenvoudig de licht oppervlakte van het armatuur waarmee men werkt professioneel te vergroten.

DoPchoice Octa Snapbag kopen bij BBP Light?

Met de handgemaakte SnapBag Octa softbox vergroot u het licht oppervlakte van de LED lamp die u gebruiken wil. De DoPchoice Octa SnapBag’s zijn handgemaakt en zijn aan de binnenzijde voorzien van een zilver laag die ook echt zilver reflecteert, dus geen groene zweem of andere afwijkingen. Dat maakt de DoPchoice Octa’s wat duurder in aanschaf maar de levensduur van de DoPchoice SnapBag Octa’s is dermate lang dat dit zich ruim terecht verdiend. Voor elke Octa Snapbag heeft DoPchoice ook een bijpassende Octa Snapgrid beschikbaar! Kom gerust eens langs in onze showroom met winkel waar wij de DoPchoice producten voor u opgesteld hebben staan en u ze kunt bekijken en testen. Een DoPchoice Octa Snapbag kopen doet u heel eenvoudig bij BBP Light.

DoPchoice Octa Snapgrid voor Octa Snapbag kopen bij BBP Light?

Met de Snapgrids van DoPchoice haalt u Top product in huis waar u zeer zeker geen spijt van gaat krijgen. DoPchoice heeft voor elke SnapBag Octa een bijpassende DoPchoice SnapGrid ontwikkeld. DoPchoice Octa SnapBag’s zijn leverbaar in 3ft, 5ft en 7ft, 3’ Rabbit-Rounder, 5’Rabbit-Rounder en daarnaast worden er speciaal voor diverse LED Fabrikanten Octa SnapBag’s op maat ontwikkeld. Wilt u meer weten of graag met eigen ogen de Octa SnapBag’s van DoPchoice bekijken, neemt u dan een kijkje in onze webshop of kom gerust langs in onze winkel met showroom in Amsterdam. Met een DoPchoice SnapBag Octa haalt u een topproduct in huis!

Al uw DoPchoice producten kopen bij BBP Light?

Wist u dat u BBP Light DoPchoice van het eerste begin af in Nederland geïntroduceerd heeft. Bij BBP Light gelooft men in kwaliteit en hoge service van producten die men levert en dat is precies wat DoPchoice doet. Dat maakt DoPchoice tot een Top product in het assortiment van BBP Light en kunnen wij u dit van harte aanbevelen. Alle DoPchoice Octa SnapBag Lightshapers worden met de hand gemaakt en voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van elke beeldmaker die op zoek is naar een groter Lichtoppervlakte. In onze webshop vind u een uitgebreid overzicht van alle DoPchoice Softboxen en grids op merk fabrikant. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten, of langskomen in onze Showroom met winkel in Amsterdam.