DoPchoice Lantern

Onderstaand een overzicht van de DoPchoice Lantern SnapBags en Domes die door DoPchoice ontwikkeld zijn voor de diverse merken LED armaturen die gebruikt worden in de Film, Fotografie en Video industrie en in Studio's. De door DoPchoice handgemaakte Snapbag Lantern Lightshapers kunnen eenvoudig in combinatie met de Rabbit-Ears van DoPchoice gebruikt worden, in een aantal gevallen heeft u daar ook een adapter bij nodig. Staat de Lantern, Pancake of Light Dome die u zoekt er niet tussen. Laat het ons dan weten wij helpen u graag verder!

DoPchoice Lantern kopen bij BBP Light?

Als u een DoPchoice Lantern aanschaft, dan koopt u een handgemaakt product van zeer hoge kwaliteit dat ook nog eens zeer eenvoudig is in het gebruik. De DoPchoice Lantern gebruikt u in combinatie met de DoPchoice Rabbit-Ears, de Rebbit-Ears is een nieuwe manier om van een rechthoekige of ronde lichtbron een groter licht oppervlakte te maken en u kunt direct aan de slag! Een DoPchoice Lantern, Snapgrid of DoPchoice Snapbag maakt het werk van elke Beeldmaker zo veel eenvoudiger. Ook de DoPchoice Octa SnapBag is helemaal gericht op het ultieme gebruiksgemak. Zo koopt u met de DoPchoice SnapBag, Snapgrid, SnapBox of Lantern van DoPchoice een waardevolle toevoeging voor uw Broadcast, Film, Foto Video studio of uitrusting waar u jarenlang probleemloos mee kunt werken. Een DoPchoice Lantern, Dome, SnapGrid, SnapBag, SnapBox of Octa Snapbag kopen doet u heel eenvoudig bij BBP Light.

DoPchoice Lantern of Light Dome bij BBP Light kopen?

Bent u op zoek naar Lightshapers voor gebruik in een Studio of op locatie? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Bij BBP Light vindt u alle DoPchoice SnapGrid, SnapBag, SnapBoxes, Lantern, Dome’s en Octa SnapBags die u op dit gebied nodig heeft om op professionele wijze de verlichting voor Fotoshoots, Film- en Video opnames in de Studio of op locatie te regelen. Het is hierbij wel belangrijk dat u gebruikt maakt van goede kwaliteit continulicht armaturen en dat u hier ook de juiste DoPchoice Light Shaping accessoires bij gebruikt om zo voor u de perfecte verlichting te regelen. Met de DoPchoice Light Shaping producten beheerst u de lichtval van een armatuur maar kunt u het licht ook perfect sturen in de door u gewenste richting. Met een DoPchoice Lantern of een van de andere DoPchoice producten haalt u niet alleen maar een topproduct in huis, maar maakt u het uzelf ook nog eens heel makkelijk!

DoPchoice producten koopt u bij BBP Light?

BBP Light is al sinds 1992 de belangrijkste importeur en totaal-leverancier van professioneel continulicht en alle bijkomende toebehoren in Nederland. BBP Light verkoopt de beste producten op dit gebied, evenals alle noodzakelijke toebehoren voor Broadcast, Film, Fotografie, Musea, Studio's, Video en alle andere toepassingen die u maar kunt bedenken. Neem gewoon even een kijkje in onze uitgebreide webshop als u meer wilt weten over onze DoPchoice Lantern, Dome’s, Snapgrid, SnapBox of Octa SnapBag producten, of als u snel en eenvoudig een bestelling wilt doen. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u vragen heeft over een van onze producten, of langskomen in onze Showroom met winkel in Amsterdam waar wij een uitgebreide selectie van de DoPchoic Lightingshaping Gear producten altijd op voorraad hebben.