Dedolight Tecpro

Tecpro LED Buizen en LED Panelen

Tecpro is onderdeel van het merk Dedolight. Waar Dedolight zich volledig richt op (focusseerbare) ronde Halogeen, HMI en LED armaturen richt Tecpro zich op Daglicht en Bi-Color LED panelen en LED Buizen. Met de wetenschap dat de Tecpro producten gemaakt wordt door Dedolight weet u dus dat u verzekerd bent van kwaliteit! De Tecpro LED armaturen verlopen niet in kleur of kwaliteit en daarmee bent u verzekerd van jarenlang gebruiksgemak. Tecpro is uitermate geschikt als studio verlichting of voor gebruik op locatie.

Voor meer informatie over de Tecpro armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com.

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden

Tecpro Liteflex LED kopen?

De juiste verlichting kan een enorm positief effect hebben op alle mogelijke soorten opnames. Of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent, u kent zonder enige twijfel het belang van de juiste verlichting. Met de Tecpro Liteflex, Tecpro Felloni Turbo, Tecpro Felloni 1x1 of de Tecpro LED Bi-Color LED Tubes haalt u zonder enige twijfel geweldige kwaliteit continu verlichting in huis die u het perfecte licht geven voor uw opnamen. De Tecpro Liteflex, Tecpro Felloni Turbo, Tecpro Felloni 1x1 of de Tecpro LED Bi-Color LED Tubes verlichting behoort tot het beste continulicht LED licht die er op dit gebied te krijgen is. We raden u dan ook aan om eens bij ons aanbod aan continulicht lampen van Tecpro te kijken om te zien of hier een armatuur tussen staat die geschikt is voor uw opnames. Zoals de Tecpro Liteflex, Tecpro Felloni Turbo, Tecpro Felloni 1x1 of de Tecpro LED Bi-Color LED Tubes. Stuk voor stuk fantastische LED continulicht producten van het topmerk Tecpro. Bij BBP Light vindt u in onze showroom met winkel en in onze webshop de beste kwaliteit continulicht lampen en accessoires bij elkaar geschikt voor uw werkzaamheden, of u nu Filmer, Fotograaf of Videomaker bent. Kom gerust langs in Amsterdam, wij vertellen u graag alles over het topmerk Tecpro van de makers van Dedolight.

Tecpro Studio LED lampen kopen bij BBP Light?

Als u op zoek bent naar Tecpro Liteflex, Tecpro Felloni Turbo, Tecpro Felloni 1x1 of de Tecpro LED Bi-Color LED Tubes dan raden wij u aan om eens een kijkje te nemen bij BBP Light. Wij hebben namelijk een zeer ruim assortiment studio continulicht lampen voor u bij elkaar gezet. We importen en leveren continulicht en bijbehorende toebehoren sinds 1992 en weten dan ook als geen ander welke continulicht verlichting u het beste bij uw opname kunt gebruiken. De Tecpro Liteflex, Tecpro Felloni Turbo, Tecpro Felloni 1x1 of de Tecpro LED Bi-Color LED Tubes continulicht verlichting behoort tot de beste producten in ons assortiment. Vele Filmmakers, Fotografen en Videomakers gingen u al voor en gebruiken dagelijks de Tecpro producten van de makers van Dedolight vanwege de hoge lichtopbrengst en constante kwaliteit van deze producten.

Tecpro Felloni LED Continulicht kopen bij BBP Light?

Wilt u Tecpro Felloni LED continulicht studioverlichting kopen bij een betrouwbaar bedrijf met verstand van zaken? Dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. We vertellen u graag meer over de Tecpro continulicht lampen van de makers van Dedolight die wij in ons assortiment hebben en geven u graag advies over deze continulicht verlichting die het beste bij uw opnamen past. U bent ook altijd welkom in onze showroom met winkel in Amsterdam, waar we al onze producten voor u bij elkaar hebben gezet. Ook ons assortiment Tecpro Felloni LED armaturen kunt u hier op uw gemak komen bekijken. Met de aanschaf van de Tecpro studio verlichting van de makers van Dedolight koopt kwaliteit die niet verloopt in kleur en lichtopbrengst! Kom gerust langs in onze showroom met winkel in Amsterdam, wij vertellen u er graag alles over.