Lightstar LED & HMI Lighting

Lightstar is fabrikant van LUXED Spotlight, AIRLITE Balloon & Tube LED en HMI armaturen met een zeer hoge lichtopbrengst en worden gebruikt in de Broadcast, Film en Video industrie. Bekende armaturen van Lightstar die veel op de set gebruikt worden, zijn LUXED-2, LUXED-3, LUXED-4, LUXED-6, LUXED-9, LUXED-12 en de AIRLITE Balloon. De Lightstar armaturen zijn van hoge kwaliteit, verlopen niet in kleur en lichtopbrengst en zijn zeer concurrerend in prijs en zijn uiteraard CE gecertificeerd.

Voor meer informatie over de Lightstar armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Juni & Juli 2021 Zomer korting op alle Lightstar producten - Vraag naar de voorwaarden!

Lightstar LUXED-9 kopen?

Met de Lightstar LUXED-9 Spot LED Light haalt u professioneel continulicht in huis dat uitermate geschikt is voor broadcast, film, fotografie of video opnamen. Bent u op zoek naar Spotlights met enorme hoge lichtopbrengst en die ook van hoge kwaliteit zijn dan is Lightstar het merk dat aan al deze verwachtingen zal voldoen. U vindt de Lightstar LUXED-S, LUXED-2, LUXED-4, LUXED-9 en LUXED-12 in het assortiment van BBP Light. BBP Light importeert en verkoopt sinds 1992 professionele continu verlichting en alle bijkomende toebehoren voor de Broadcast, Film, Foto en Video industrie. BBP Light heeft dan ook veel ervaring met het gebruik van deze producten en wij vertellen u hier dan ook graag meer over. Kom gerust eens langs in onze showroom met winkel in Amsterdam waar u de producten van Lightstar rustig kunt bekijken.

LUXED-4, LUXED-9 of LUXED-12 kopen bij BBP Light?

Bent u op zoek naar de LUXED Bi-Color spotlight lampen van Lightstar dan bent u bij BBP Light aan het juiste adres. Met de Lightstar LUXED-2, LUXED-4, LUXED-6, LUXED-9 of LUXED-12 haalt u een ongekende krachtpatser in huis die voorzien is van de nieuwste technieken. BBP Light verkoopt professionele continulicht verlichting zodat u zeker weet dat deze verlichting het beste bij uw opnames past of u nu een fotograaf, filmer of videomaker bent. Het is belangrijk om voor elke verschillende manier van opnamen maken altijd voor de juiste continulicht verlichting te kiezen. Vandaar ook dat wij u de Lightstar LUXED producten van harte aan kunnen bevelen. Wij helpen u graag met het maken van de goede keuze.

Lightstar LUXED Spotlights Bi-Color kopen bij BBP Light?

Wilt u LUXED Spotlight Bi-Color continulicht kopen van het topmerk Lightstar voor gebruik in de studio of op locatie? Dan bent u bij BBP Light aan juiste adres. We raden u dan ook aan om eens een kijkje in ons assortiment te komen nemen als u meer wilt weten over de Lightstar LUXED-2, LUXED,4, LUXED-6, LUXED-9 of LUXED-12 producten. U kunt natuurlijk ook even contact met ons opnemen, of beter nog, loop eens binnen in onze showroom met winkel in Amsterdam! Hier hebben wij al onze producten maar ook de Lightstar LUXED voor u bij elkaar staan. Zo kunt u met eigen ogen de Lightstar continulicht verlichting zien die wij verkopen en welke hoge kwaliteit u hiermee wel in huis haalt.