Lightstar LED & HMI Lighting

Lightstar is fabrikant van LUXED Spotlight, AIRLITE Balloon & Tube LED en HMI armaturen met een zeer hoge lichtopbrengst en worden gebruikt in de Broadcast, Film en Video industrie. Bekende armaturen van Lightstar die veel op de set gebruikt worden, zijn LUXED-2, LUXED-3, LUXED-4, LUXED-6, LUXED-9, LUXED-12 en de AIRLITE Balloon. De Lightstar armaturen zijn van hoge kwaliteit, verlopen niet in kleur en lichtopbrengst en zijn zeer concurrerend in prijs en zijn uiteraard CE gecertificeerd.

Voor meer informatie over de Lightstar armaturen of andere artikelen uit ons assortiment belt u met 020 - 690 98 98 of mailt u naar info@bbplight.com

Genoemde prijzen zijn af magazijn Amsterdam.
Prijswijzigingen en fouten voorbehouden.

Haal met Lightstar het beste op lichtgebied in huis

Lightstar is een grote en zeer bekende fabrikant van lichten en armaturen voor professioneel gebruik. Lightstar armaturen worden vooral gebruikt in de film- en video-industrie. Ook professionele fotografen maken vanwege de perfecte lichtopbrengst graag gebruik van Lightstar verlichting. Met Lightstar verlichting maakt u gebruik van hoogwaardige verlichting, die u geheel naar wens instelt en inzet voor talloze projecten. Wilt u de Lightstar producten eens bekijken? Kom dan eens langs in de showroom van BBP Light, maar u mag ook direct in onze webshop bestellen.

De Lightstar Luxed-4 is het topmodel

De meeste bekende en verkochte soort verlichting is de lijn Lightstar Luxed. Dit zijn stevige armaturen met LED-spots en zeer geschikt voor video- en filmopnames en fotografie. Bij BBP Light kunt u terecht voor diverse modellen uit de Luxed lijn. De lijn bestaat uit de modellen Luxed-2 t/m Luxed-12. Het getal verwijst naar de het aantal LED-spots die in de armatuur aanwezig zijn. De Lightstar Luxed-4 is het topmodel uit de lijn. Hiermee heeft u niet te weinig spots en ook niet teveel. De kleurtemperatuur is traploos instelbaar en dimbaar en het armatuur inclusief LED-spots staan op een verrijdbaar statief. en kan o.a. gebruikt worden op een verrijdbaar statief.

De Lightstar Airlite Balloon voor professionele filmset verlichting

Bent u op zoek naar uiterst professionele filmset verlichting met bijzondere zachte of harde effecten? Dan is de Lightstar Airlite Balloon een goed alternatief voor de fellere spots. De geïntegreerde luchtpomp blaast de de ballon op, waardoor het licht wordt verzacht. Binnen 60 seconden kunt u de lucht laten weglopen of opgeblazen houden tijdens de opnames. De lamp met ballon kan gebruikt worden aan een boom en op een verrijdbaar statief. Zo kunt u de Lightstar Airlite Balloon in iedere richting bewegen en bent u uiterst flexibel.

Koop uw Lightstar LED verlichting bij BBP Light

Professionele verlichting voor de filmset of als fotograaf, is niet altijd even gemakkelijk te vinden. Bij BBP Light heeft u de zekerheid dat uw Lightstar LED verlichting altijd voorradig is. Wij zijn expert in Lightstar producten. Bezoek onze showroom in Amsterdam of bekijk in onze webshop ons aanbod. U mag ook altijd contact met ons opnemen, als u meer over onze dienstverlening wilt weten of specifieke vragen heeft over ons Lightstar aanbod.